Selleaastase peo pealkiri oli "Linnamäng", mille sisu mõtestas lahti peo lavastaja Kalev Järvela: " See on folkloorimäng. Läheme kaupa ostma linna, läheme linna peole. Märjamaalastele ja teistele raplamaalastele on selleks linnaks Rapla, laiemale rahvamassile Tallinn. Üha enam läheb inimesi maalt linna elama. Linna minemise probleem on suur."

Rapla maakonna pensionäride ühenduse juhatuse esimees Helle Nikonov jälgis kogu kava suure tähelepanelikkusega ning süüvis täielikult teemasse "Linnamäng". Tema sõnul oli kogu kava ülesehitus nagu põnev mäng. Selles oli väga sügav mõte. Vaheldumisi rahvatantsu, laulu ja pillilugudega jalutasid esinemisplatsile "linnavurled", keda kehastas Rapla seltskonnatantsurühm "Seeniorid". Rühma juhendaja Laine Laurimäe oli väga tabavalt toonud kava konteksti uhkelt, nina püsti jalutanud daamid rikaste härrade käevangus. Väike pila linnaelu poole... Memme-taadi pidu ei ole ainult eakate kokkusaamiskoht, pealtvaatajate ja esinejate seas oli palju noori ja ka lapsi, keda kõikidel aastatel on püütud kavasse sulatada.

Tekitas sooja tunde, kui noored täie pühendumusega esinemist nautisid.

Selleaastase peo projektijuht, Märjamaa valla haridus- ja kultuurinõunik Tõnu Mesila rääkis, et ta oli alles esimest korda memme-taadi peol ja pidas seda pidu väga kordaläinuks.

"Nii ilusat kava ei ole mina memme-taadi peol näinud! Märjamaa rahvamaja noorikud Merle Voolaid ja Ene Klaus said peoperenaise rolliga suurepärastelt hakkama ja oskasid imelise ilma välja võluda. Oli tunda, et sellel peol oli lavastajaks proff. Kõik sujus. Sügav kummardus kõikidele juhendajatele," rääkis Helle Nikonov.

Pärimisele, mis lavastajale kõige rohkem sellel peol hinge puges, sõnas Järvela: "Memmede-taatide tehatahtmine ja rõõm, mis tahab liikuda, tahab laulda.

See püüd ja ühine tahtmine, et seda neil kõigil edaspidisekski jätkuks. Kavva tõin taotluslikult sisse ka noored, et näidata noorte energilist elurõõmu ja kui teemaks oli kodust äraminek, linna pagemine, siis kava lõpus noored rõhusidki selle peale, et nende kodu on siin ja siia nad ka jäävad."

Märjamaa tantsijatest-lauljatest astusid sellel peol üles Lilli Lillekesed, Haimre naisrühm Labajalg, Varbola naisrühm Kanarbik, Valgu segakoor Linda, Sipa naisansambel Hõbelõng, Märjamaa ansambel Kukemari, Haimre naisansambel Aovalgus ja Märjamaa segaansambel Caro. Lisaks neile ka noored: Märjamaa gümnaasiumi ja rahvamaja tantsukollektiivid.

Pidu lõppes esinejate ja pealtvaatajate ühislauluga "Mu isamaa armas". Järgmine memme-taadi suvepidu peetakse aasta pärast Järvakandis ja kui Märjamaa vallavanem Eero Plamus küsis Järvakandi vallavanemalt Mart Järvikult, kas järgmisel memme-taadi peol osalejad rokivad, tuli vastuseks: "Ikka rokivad ja peokava tuleb ka vastav!" Kui veel aasta tagasi oli jututeemaks selle peo pidamine üle aasta, siis see ei tohiks kõne alla tullagi. Meie eakad vajavad sellist pidu. Nad tahavad aastas kord oma peol laulda ja tantsida, esineda üksteiselegi ja olla õnnelikud tehtu üle. Nende tegemisi tahavad näha paljud ja loodame, et ka tulevikus leiavad omavalitsused raha suurpeo pidamiseks ning suvepeo traditsioon ei katke. Tuhat tänu teile, juhendajad. Aitäh teile, esinejad, imelise peo eest!