Otepää Teatajas ilmunud küsimustikule oli võimalik vastata 14.-28. septembrini, vastused sai viia Konsumi kogumiskasti. Otepää valla kodulehel sai sama küsimustikku täita 24.09.- 05.10. Küsimusi oli seitse: kas külastati Suveteatri etendust, millistel kuupäevadel, kuidas saadi etendusest teada, mis meeldis etenduses kõige enam. Uuriti sedagi, kas Otepää Suveteatrist võiks saada traditsioon. Kokku oli vastanuid 51, neist 30 vastasid kodulehel küsimustikku täites.

Üheksa vastanut ei külastanud suveteatrit, neli neist tõid välja tervislikud põhjused, või selle, et polnud aega, viis vastasid, et pilet oli kallis. Kõige rohkem külastajaid oli etenduse viimasel päeval, 12. augustil. Kõige rohkem oligi külastusi augustikuus.

Küsimusele, kuidas saadi etendusest teada, vastati kõige sagedamini, et sõprade-tuttavate käest, sh ka Facebookist. Teisel kohal oli Otepää Teataja, seejärel etenduse plakat, valla koduleht, samuti raadio- ning telereklaam.

Küsimusele, mis meeldis suveteatri etendusel kõige rohkem, vastati, et eelkõige asukoht ning näitlejad. Positiivsena nimetati ka seda, et etendusel lõid kaasa Otepää rahvateatri näitlejad.

Suveteatri etendusel käinutele sobisid ka etenduste ajad ja kellaajad, nenditi, et need olid valitud hästi, just tööaega silmas pidades.

Kõik küsimustikule vastanud leidsid, et Otepää Suveteatrist võiks saada traditsioon. Loodame, et nii ka läheb. Täname kõiki vastamast!

Loosi tahtel sai peaauhinna - 3 ruumimeetrit kasepuid Aita-Virve Keemu. Peaauhinna pani välja Otepää vallavolikogu aseesimees Peeter Holts. Valla meenetassi said loosi tahtel Malle Pentsa ja Rain Mõttus, Aili Miksi raamatu „Teatrimaagia kütkes" said Malle Mõttus ja Aive Kalinina.