Pere pesamuna aasta olulisema päeva tähistamiseks ei pea enam mitmeid päevi kodus küpsetama ja koristama ning võimaliku meelelahutuse üle pead murdma. Palju lihtsam on jätta need ülesanded professionaalidele, kes on valmis kõikide soovidega arvestama ning ühe tõeliselt täiusliku ja lõbusa sünnipäevapeo korraldama. MUUUV Viimsi seiklusmaa on loonud erinevaid peopakette, et iga laps leiaks just endale meelepärase võimaluse oma sõpradega koos sünnipäeva pidada. Vanemate jaoks tähendab see oluliselt lihtsamat peokorraldust, kuna põneva meelelahutusega koht koos toitude-jookidega ootab neid valitud ajal ning ise millegi toomise-korraldamise-koristamise-viimisega tegelema ei pea. Laste sünnipäevad peavad olema nautimiseks kogu perele!

Mis on paljude laste lemmiktoit? Muidugi pitsa! Miks mitte pidada maha üks tõeliselt lõbus pitsapidu! Kui tavaliselt lapsed sünnipäevadel söögilaua juurde kuigi tihti ei sattu, siis Lapse sünnipäeva saab nautida kogu pere suus sulavad ja hõrgult lõhnavad itaaliapärased pitsad kaovad kiirelt piduliste kõhtudesse.

Või kutsuge sõbrad Onu Eskimo jäätisepeole, kus lisaks trallimisele saab läbida põneva jäätiseakadeemia ning iga sünnipäevaline läheb koju vastava diplomiga. Muidugi kuulub selle peo juurde ka külluslik jäätisevalik ning isegi tort valmistatakse laste endi kaasabil just sellest külmast maiusest.

Juba karupoeg Puhh teadis öelda, et on võimatu olla masenduses, kui sul on õhupall. Aga kui õhupalle on terve toatäis ja kohal on kõikvõimalikke meistriteoseid valmistav õhupallimeister, tähendab see tõeliselt lõbusat õhupallipidu.

MUUUV Viimsi seiklusmaal on ka sõbralik naaber, kes lahkelt enda juurde külla kutsub. Spordisõpradest seltskonnad saavad osa peost veeta Ku:lsa:lis bowlingut mängides. Hea idee on pidada semudega maha võistluslik sünnipäevaturniir, mis võib lausa iga-aastaseks traditsiooniliseks jõukatsumiseks kujuneda. Bowlingupidu on nii kaasahaarav ja lõbus, et ilmselt ei raatsi ka lapsevanemad kuulide veeretamisest loobuda ja löövad aktiivselt kaasa.

Iga sünnipäevapaketi juurde kuuluvad mitmed erinevad suupisted (puuviljavaagnad, värvilised miniburgerid, salatid, juustupirukad jms), joogid, erikujundusega kutsed, oma värviline peomajake ja muidugi avarad ruumid koos lõbusate atraktsioonidega. Lustida saab MUUUV Viimsi seiklusmaal kogu südamest. Ronida, hüpata, liuelda ja joosta – kuniks energiat jätkub! Suures ruumis on tegevust nii õhus kui ka maa peal ja all. Maastiku sisse on paigaldatud mitmeid batuute, seiklushimulisi alpiniste ootab ronimissein, mängulusti pakuvad poroloonbassein, võrkpüramiid, ronimisrajad, saladuslikud pesa-kookonkiiged, maa sees asuvad valgustatud ronimistorud ja mitmed muud atraktsioonid.

MUUUV Viimsi seiklusmaa korraldab iga lapse sünnipäevast tõeliselt meeldejääva ja vahva ürituse ning soovib, et ka lapsevanemad saaksid pidu täielikult nautida. Muidugi oodatakse seiklushimulisi lapsi lustima ka muudel aegadel, mitte ainult sünnipäevadel. Seiklusmaale on oodatud samuti klassi- ja lasteaiarühmad ning kollektiivide lasteüritused.