Kaubeldi sügisandide ning omavalmistatud küpsetiste, hoidiste ja käsitööga. Mõnele tootele oli ka retsept lisatud, millega sai kohapeal tutvuda või soovi korral koju kaasa võtta. Väga populaarne oli lasteaia köögi kohvik Ampsukas, kus lisaks traditsioonilistele lihapirukatele ja muudele küpsetistele pakuti kohapeal valmistatud mahlu ja erinevaid smuutisid. Tervisliku toitumise nädala raames valmistati rühmades erinevaid salateid ja sellest kasvas välja mõte tutvustada laste tehtut ka teistele ja leida parim salat.

Laadapäeval korraldati rühmades valmistatud toorsalatite degusteerimine ja Midrimaa parima salati konkurss. Võitjaks osutus krõmpsuv kapsahoidis ja vaid ühe punktiga kaotas sellele kapsaporgandi toorsalat (retseptid on saadaval Midrimaal).

Alati on Midrimaa laadal olnud võimalus midagi ise meisterdada. Sel korral oli võimalik valmistada looduslike vahenditega kaunistatud käevõrusid ning tõrudest ja kastanimunadest loomi. Kahjuks oli ilm vilu ja kinnastega meisterdamine pisut keeruline ning seetõttu osalesid siin vaid vapraimad.

Lasteaiatöötajad andsid laadamelu tekitamiseks väikese etenduse, kus olid tegelasteks konn, part, rott, notsu ja jänes.

Etendus vaadatud ja kõht headparemat täis söödud, said lapsed veel õues koos konnaga osavust ja täpsust proovida. Pardi ja lehma eestvedamisel said nii suured kui väikesed võistelda kartulija õunakoorimises ning porgandi viilutamises. Pikima õunakoore koorija au pälvis üks osav isa, väikesed tüdrukud olid väga kiired kartuli koorijad ja porgandi tükeldajad.

Kõiki võistlejaid autasustati laste valmistatud medalitega. Kiitus ilmataadile, kes kuni laada lõpuni ilusat ilma hoidis ja tuhat tänu kõigile, kes kauba toomise ja ostmisega laada heale kordaminekule kaasa aitasid! Laadalt saadud tulu plaanitakse kasutada ühe toreda perepäeva korraldamiseks.