Kuna tegemist MIHKLIPÄEVAGA, siis on eriti sobilik pakkuda lambaliha ja lambalihatooteid ning lambanahast ning - villast tooteid. Väga oodatud on isetehtud ja isetoodetud kaup (leivast ja pirukatest alates lõpetades mööbli ja tehnikaga) ning mesi ja aiasaadused!

Platsimaksu ei ole, kuid müüjad ise organiseerivad vajalikud müügipinnad (abi saab küsida kultuuritöötaja käest tel 799 8435 või mob 5669 3686).

Palume kindlasti müüjatel ja kauba pakkujatel ette registreeruda, kasvõi eelmisel päeval!

Kavas laada KULTUURIPROGRAMM ja mitmed võistlused

Korraldame sel aastal ka HOIDISTEKONKURSI

Selleks on tublidel perenaistel juba varakult kasulik valmistuma hakata. Kõige tavalisem kodune hoidis (marineeritud seened või kurgid, õuna-või pohlamoos, salatid jne) on väga teretulnud! Kindlasti on paljudes kodudes ka erilise retsepti järgi tehtud hoidiseid - näit. tomatimoos, sibulamoos, šokolaadimoos, pipramoos või maratonimoos. Laske ka teistel neist maitseelamustest osa saada!

Nõuanne konkursil osalejatele: Võtke hoidist kaasa rohkem kui üks purk, sest laadalised soovivad kindlasti lemmikhoidiseid koju kaasa osta. Hinnad määrab müüja. Palume hoidisega koos esitada ka retsepti või koostise.

Eraldi arvestus on magusatel (moosid, toormoosid, kompotid jne) ja soolastel (salatid, supid, seened, kurgid jne) hoidistel. Kõik laadalised saavad hoidiseid maitsta ja hinnata. Välja valitakse publiku lemmik soolane hoidis, magus hoidis ja AHHAA-elamus.

Ootame rohket osavõttu!

Lisainfo ja registreerumine: Anu Luiga (mob 5669 3686) või Astra Kittus (mob 5554 4592)