Jaanuarist aprillini said huvilised kaasa lüüa Hiina tervisevõimlemise Qigong treeningutel Katrin Parve juhendamisel. Treeningud jätkuvad järgmisel aastal, nüüd on võimalik tutvuda ka Shindo venitusvõimlemisega. Sügisesel hoidiste päeval tegime tutvust ukraina köögiga. Ukraina rahvustoitude tegemist õpetas meile Purku külas elav ukrainlanna Maria Brovkina.

Sügisesel koolivaheajal korraldasime koostöös Purku raamatukogu juhataja Rael Padjusega pärlehete valmistamise töötoa lastele. Juhendajaks oli Kabala lasteaia-põhikooli vilistlane Katrin Sillavere.

Mälumänguhooaeg algab oktoobris ja lõpeb aprillis, igas kuus toimub üks mäng. Sel hooajal viisime sisse väikese tehnoloogilise uuenduse - hakkasime kasutama küsimuste esitamisel projektorit.

See säästab aega, hoiab paberit kokku ja muudab mängu ka atraktiivsemaks, kuna saab kasutada palju pildimaterjali.

Oktoobrikuus paigaldati lasteaia mänguplatsile värviline ja lastesõbralik liumägi ja kiiged ning plats ümbritseti võrkaiaga. Sellega on loodud turvaline keskkond, kus meie küla lapsed saavad oma vaba aega veeta. Projekti rahastas PRIA, projekti elluviimisel olid abiks Raikküla Vallavalitsus ja Kabala Lasteaed- Põhikool.

Sügisel alustas taas käsitööring Gerli Karu juhendamisel. Koos käiakse kaks korda kuus kolmapäeviti. Kavas on palju põnevat ja kõik käsitööhuvilised on jätkuvalt oodatud osalema.

Soovime kõigile rahulikke ja valgeid jõule ning tegusaid päevi uuel aastal!