Suur tänu põllumajandusminister Helir-Valdor Seederile ning vallavanem Arvo Malingule, kes oma kohalolemisega suutsid edastada selle ürituse vajalikkust. Aitäh lektoritele Anna Aunapile, Astrid Oolbergile, Reet Karisele, Antu Rohtlale ja Marianne Rosenfeldile, kes andsid teavet mesindusest ja mesilasi varitsevatest ohtudest.

Ei saa mainimata jätta tublisid perenaisi Siina Taali, Ruth Kreemi ja nende meeskonda ning publiku poolt hinnatud tooteid. Magusatest küpsetistest meeldis rahvale Velda Rohtla kõrvitsa-meekook, Siina Taali besee-meekook ja Irina Rannaku sidruni-meekook. Soolastest toitudest pälvisid enam kiidusõnu Velda Rohtla sealiharibad mee-tšilli marinaadis, Leili Lendre sealiha-seenevorm meega ja sealiha-suvikõrvitsa pätsike. Mulgi toitudest meeldis degusteerijatele kõige rohkem Hilja Rätsepa sõir ja plaadikook odrajahust õuntega, Reet Kõõra soolasilgusoust  ja Viiu Lepiku kartulipudrukorp.

Täname taimeteede pakkujat Kaja Saart, Abja naisi, kes andsid mekkida enda valmistatud hoidiseid, fruktodisaini tegijat Maris Kreem-Õigust, lilleseadja Eda Annust, mesimumm Idi Juhkamsoni, kes tegeles lastega, mõnusa meeleolu loojaid Heino Sõna ja Väino Erot, noorte tantsuansamblit „Kuu" Paikuselt ja ansamblit „Kiiora" Setumaalt.

Aitäh Margus Põldsepale, Jaanus Jantsonile ja Marko Matverele meeleoluka kontserdi eest, tegusale päevajuhile Anti Kreemile ja helitehnik Heiti Maistele.

Suur tänu meie ürituse rahastajatele: Kohaliku Omaalgatuse Programm, Rahandusministeerium, Karksi vald, Eesti Mesinike Liit, Hasartmängumaksu Nõukogu, Karksi-Nuia AMS, Polli Aiandusuuringute Keskus, pubi „Tantsivad Mulgid". Tänusõnad kõikidele toetajatele, kaasaaitajatele ja laadalistele.