12. märtsil toimus esimene “Südamest südamesse” õppepäev Sillamäe Vanalinna Koolis. Seekordseteks esinejateks olid praegu Londonis elav ooperilaulja Maria Veretenina, noor pianisti Jaan Kapp, Tallinna Trio ja Pille Lill ise. Kontsert oli väga meeleolukas. Maria Veretenina laulis vene, inglise, eesti, ladina ja itaalia keeles. Keelpillitrio esitas L. van Beethoveni ja A. Arditi loomingut ning Pille Lill laulis G. Gershwini ja E. Griegi laule.

Õppepäev jätkus kolmes töötoas (muusikaline viktoriin, laulu- ja pillitutvustusklass). Enne töötubadesse minekut tegid Sillamäe Vanalinna Kooli õpilased meile eesti keelse ekskursiooni oma koolis.

Töötubades saime teada kuidas laulja teeb tööd oma häälega, millised professionaalsed orkestrid on Eestis ja milline tunne on esineda suurtel lavadel.

Viktoriin pani proovile tähelepanu ja muusikalised teadmised. Pärast maitsvat lõunat oli õppepäeva kokkuvõttev tund, kus selgusid viktoriini 6 parimat vastajat. Kuuest kolm olid Toila Gümnaasiumi õpilased Kirsika Liiva, Kristina Gukk ja Aleksander Mägi, kes said ka väikse meene. Päeva lõpetuseks esinesid kõik muusikud veel mõne palaga ja osalejatel oli võimalus oma lemmikesinejalt autogrammi küsida. Algas tagasisõit koju. Meie ja Mäetaguse kooli õpilastele meeldis kontsert ja kõik soovisid osaleda ka järgmistel õppepäevadel, mis toimuvad 2. aprillil Sillamäe Astangu Koolis ning 30. aprillil Sillamäe Eesti Põhikoolis.