Suvi oli muusikat täis

Kristiina Liiviku sõnul nägid kõik saalisolnud õpilased ja õpetajad puhanud välja ning valmis taas muusikast osa saama. Paljudele neist oli muusika hea kaaslane ka suvel. Toimus noorte jazzimprovisatsiooni festival Visioon ning loomingu- ja improvisatsioonipäevad. Õpilased osalesid maakondlikes ühendorkestrites ja õpitubades, poistekoor festivalil Roomas. Õpetajad täiendasid end erialakoolitustel ja tunnustatud interpreetide meistriklassides.

Sügis tuleb põnev

Direktor lubas, et uuel õppeaastal ootab kõiki ees palju uut ja põnevat ning tutvustas esmalt uut õpetajat. Sandra Kallmann õpetab solfedžot ja muusikalugu.

Jätkub traditsiooniline kontsertide sari „Saue Kontserdisügis", mille avalöök on juba 18. septembril. Külla tuleb Saku muusikakool ja aasta lõpetab temaatiline kontsert, kus tulevad ettekandele hitid tuntud muusikalidest. Jaanuaris tähistab Saue poistekoor 15. sünnipäeva.

Otsige pakitud pillid taas välja

Muusikakool ootab sel sügisel kõiki lastevanemaid, vilistlasi ja linnaelanikke osalema Saue linna amatöörorkestris, mida hakkab dirigeerima Sirli Illak. Proovid on pühapäeviti. Esimene kogunemine leiab aset pühapäeval, 16. septembril,  kell 13 muusikakooli stuudios. Kel pill on olemas, võtke kaasa, kel mitte, tulge kohale ja leiame lahenduse.

Kes soovib, võib aga võtta orkestripillide individuaaltunde. Hea võimalus enda unistused täide viia!

Kes on muusikakooli uued staarid?

Aktuse viimases osas astusid lavale muusikakooli uued staarid, 18 esimese klassi õpilast, kes kingituseks õpilaspäeviku said, et kõik vajalik ühes kohas kirjas oleks. Siin nad on, valitud pill ja õpetaja sulgudes: Sten Erich Melsas ja Joosep Lepik (kitarr, Iljo Toming), Elin Pukk (klaver, Marina Jurtšenko), Melani Telliskivi (klaver, Terje Mäss), Helene Vainumets (kannel, Pille Karras), Emma Victoria Kustov (kitarr, Georg Merioja), Mario Palumets ja Oscar Parbo (basskitarr, Tanel Liiberg), Marko Birk (kitarr, Georg Merioja), Daniil Emilian Zakurakin ja Rebecca Brigitta Silva (klaver, Elina Seegel), Marya-Alice Mändmaa, Mait Pihotalo, Eliise Kiisler ja Iris Pinsel (viiul, Juta Ross), Merilin Pruul (flööt, Jüri Hargel), Martin Mikk Kõiv (klaver, Gerli Kirikal) ning Karel Kruusement (klarnet, Andreas Aben).