Linnupete Foto: Facebook

Sõrve müslimeister Tarvi Ree tõdes, et on eluaeg armastanud väga müslit süüa, kuid kui elukaaslane Triin Kivimaa juhtis ühel päeval ta tähelepanu tavapäraste jaemüügis olevate müslide suhkru- ja säilitusainete sisaldusele, sai mees aru, et ta valik ei ole kuigi tervislik.

“Õnneks on Triin suurepärane hobikokk ja otsustas mulle ise erinevaid müslisid teha,” nentis Ree oma elukaaslasest kõneldes. “Need tulid väga maitsvad välja ning sedaviisi tulin mõttele pakkuda ka teistele müslisõpradele tervislikumat alternatiivi.”

Praegu valmistatakse Ohessaares kolme sorti müslit: klassikaline kaerahelbemüsli, särtsu täis seemnemüsli speltahelvestega ja külluslik rukkihelbemüsli.

Loe edasi Saarte Häälest.