Aeg on pidevas muutuses ja meie ühes sellega - see on elu seadus. Nii peabki olema, sest kui eirame ühiskonnas ja enda ümber toimuvaid muutusi, siis need muutused võivad meid tulla ebameeldivalt üllatama. Meie valdadele oli peatselt mööduv aasta tulevikku ja arengule suunatud tegevuste aasta. Oleme ulatanud üksteisele käe ning usume sellesse, et just koos tegutsedes oleme tugevad ja arenguvõimelised.

Eksisteerimises, lihtsas äraelamises ei peitu arengut ja sellega tuleb arvestada.

Lähtume põhimõttest et ka tulevikus oleksime konkurentsivõimelised. See tähendab, et meil peab olema hea plaan edasiliikumiseks ning see saab olema ka meie järgmise aasta ühinemiskavas suurim väljakutse.

Meie suurimaks rikkuseks ja jõuks saame olla vaid meie ise - meie inimesed.

Heaoluni jõudmise teekond on meil pisut pikem kui mõnes teises jõukamas ja rahvarohkemas Eesti paigas, mis pealinnale lähemal, kuid usume, et rohkem panustades tuleb tulemuski tummisem ning jääb seda püsivamalt kestma. Koos suudame rohkem teha ja koos saame ka rõõmu tunda tulemustest. Keegi ei saa ju üksi kuigi kaua õnnelik olla.

Kallid sõbrad, olgem uhked oma piirkonna üle ja teadkem, et üksnes meie võimuses on kõike veel paremaks muuta!

Soovime teile kõikidele elamuste- ja teguderohket ning kaunist uut aastat!

Ühinemiskomisjoni esimees: Kaupo Kase
Ühinemiskomisjoni aseesimehed: Ene Saar, Erich Palm, Salme Koplikask
Ühinemiskomisjoni liikmed: Ain Sibul, Ande Lehtmets, Ando Adamson, Jaan Mätas, Lauri Alver, Mart Vaiksaar, Siim Sillamaa, Sulev Kannimäe