„Tore, et need noored leidsid aega ja võimalust, et anda killukese oma ajast ja südamest meie lastele" rääkis Valga lastekodu juhataja Marika Drenkhan.  „Lapsed said lisaks oskusele midagi oma kätega valmistada ka head sõbrad. Soovin nii enda kui ka lastekodu personali poolt edu selle projekti vedamisel!"

„Sellel nädalal läheme Kurepessa külla, et koos ühiselt muffineid küpsetada ja üks tore sõbrapäev veeta," rääkis Marleen Ein. „Varsti on tulemas ka vastlapäev ja mis oleks veel toredam, kui mäel kelgutada, vastlakuklitest ja toredast seltskonnast rõõmu tunda!"

Otepää noored peavad  tähtsaks märgata inimesi enda ümber. Kuna lastekodulapsed on need, kes vajavad tähelepanu ja tegelemist veidi rohkem kui kõik teised, siis otsustatigi nendega koos midagi lõbusat ette võtta. „Oleme aru saanud, et sõbralikud ja siirad suhted on see, mida, nad vajavad," ütles Marleen Ein. „Alati kui kokku saame, tunneme siirust ja südamlikkust, see positiivne energia ja nendepoolne südamlikkus panebki meid tegutsema."

Lisainfot saab Facebookist projektist "Südamest südamesse". Projekt on algatatud Eesti Energia noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi Entrum raames.

Kõik, kellel on tahet ja võimalusi noori toetada, võivad teha annetusi :

MTÜ Päikeseringi selts 
Ühispank 10220088642014 
registri number 80266350
selgituseks: lastekodu