Tantsustiilidest harrastatakse show/hip-hoppi, girly hip-hoppi, samuti on tehtud moderntantsu. FeelingGood katsetab pidevalt uusi stiile, et oleks huvitavam.

Esinemisi on tantsutrupil olnud palju, seda Otepääl, Valgas, Sangastes, Türil jne. Kevadel sai FeelingGood maakondlkul PlayBackShowl auväärse 3. koha. Osa võeti ka Koolitants 2012 võistlustest, kus edasipääsu ei saadud, ent pälviti palju tähelepanu meedias.

FeeligGoodi on tunnustatud kõikjal, kus esinemas käidud, trupi liikmetele annab see palju innustust. „Kahe aastaga oleme teinud hüppelise arengu, kuid on olnud ka tagasilangusi. Oleme kasvanud kindlasti tugevamaks ja võtnud endale väljakutseid, millega oleme küllaltki hästi hakkama saanud," ütles Kadri Orav.

 „Võime enda kohta öelda, et vähese ajaga on toimunud suur areng ja väljakutsetele käega pole löödud. Pole meid heidutanud vihmane ilm, lumine esinemispaik ega ruumipuudus."

Tulevikuplaanidest rääkides on FeelingGoodil ideid palju, eeskätt soovitakse treeningutega lihvida esinemistehnikat, parandada üldist taset ning esineda ka väljaspool Valga maakonda.

Eesmärgiks on minna võistlema nii duodena kui ka grupina. Üheks suuremaks unistuseks on võistelda välismaal mõnel festivalil.