Ametlik kodumeeskond Paide kaotas eelmisel nädalal küll napilt 1:2 FC Florale, kuid enne seda alistati 2:1 Viljandi ja sunniti viiki Nõmme Kalju, mis südaeestlaste enesekindlust kindlasti kasvatanud on.

"Narva koht tabelis ei näita kindlasti nende tõelist tugevust - loodame, et saame nende käigud kinni panna ja ise valusalt nõelata," ütles Paide peatreener Meelis Rooba.

"Peame Narva vastu tegema väga suure pingutuse, et tabelisse punktilisa saada," lisas Rauno Kööp.

Hooaja esimestes voorudes tabeli tippu kuulunud Trans on langenud viiendaks, liider Florast juba 11, kolmandal real paiknevast Kaljust viie punkti kaugusele. Hellitamaks lootusi püsida medalikonkurentsis, ei tohi Juri Svirkovi hoolealused endale libastumisi enam lubada.

Teisalt on Trans kahel korral kaotanud Florale ja korra Levadiale ning mänginud korra viiki Levadia, Tammeka ja Viljandiga ehk eeldatavalt nõrgemate vastu on tegutsetud võrdlemisi kindlalt.

"Meeskond valmistub eelseisvaks mänguks sihipäraselt. Võistkonnale sean ülesandeks kolme punkti võtmise ning hea mängu demonstreerimise," ütles peatreeneri ülesannetes olev Aleksei Jagudin.

Poolkaitsja Sergei Leontovitš lisas: "Vaatamata sellele, et meie vastane ei kuulu liidrite hulka, näitavad nad vägagi korraliku mängu, mida ka tõestas nende eelmise vooru kohtumine Floraga, kus Flora lõi võiduvärava alles eelviimasel minutil."

Senises üheksas omavahelises mängus Meistriliigas ei ole Paide võidurõõmu tunda saanud. Narva on olnud seitsmel korral parem, kahel korral on tehtud viik.

Pilet kohtumisele maksab 2 eurot, sooduspilet 1 euro. Vaheajal toimuvad maasturi Dacia Duster ning Sloveenia koondisereisi eelloosid.