Paide arvel on 29 punkti Tammeka 26 vastu. Peaks kodumeeskond seekord võitma, kasvaks edu võrdlemisi turvalise kuue silma peale.

"Viimane omavaheline mäng näitas, et tegemist on võrdsete meeskondadega," rääkis Meelis Rooba. "Selles mängus saab otsustavaks kumb meeskond suudab endast rohkem välja pigistada."

Mängija Rauno Kald: "Mäng, mis võib otsustavaks saada mõlemale meeskonnale. Lähme kindlasti positiivse tulemuse peale välja."

Mullu hea mängu ja korralike tulemustega üllatanud Tammeka ei ole kuidagi suutnud leida eelmise aasta hoogu ja stabiilsust. Meeskond, kellest oodati hooaja eel medalipretendenti või vähemalt esiviisikusse sekkujat, ei ole olukorras, kus punktid on pigem kohustus kui üllatus, kohaneda.

Poolkaitsja Siim Tenno on selja taga varitsevast ohust täiesti teadlik: "Selle mängu peame kindlasti võitma, et end hooaja lõppedes mitte tabelis veelgi madalamalt leida."

Meistriliigas on Paide ja Tammeka kohtunud 11 korral ja seni kuulub õige napp edu Paidele, kellel on viis võitu Tartu kolme vastu. Kolmel korral on lepitud viiki.

Pilet kohtumisele maksab 2€, sooduspääse kuni 18-aastastele 1€. Kohtumise vaheajal toimub maasturi Dacia Duster ja Liechtensteini koondisereisi eelloos, lisaks pealtvaatajatele penaltilöömisvõistlus.