Naise rinna taha pugemist on Eesti pärimuskultuuris ikka peetud mömmi mehe tunnuseks, meenutas Pakosta. "Sellise võtte kasutamine on Berlusconi stiili ülevõtmine. Naise alahindamine - naine kui mehe tööriist, naine kui mehe ehe - nimetud noored, me ei tea midagi nende ideedest, ent tissidega!"

"Mis oli selle ürituse sõnum peale selle, et lubasime näidata tisse, aga näitasime "uut ilusat T-särki?"" küsib Pakosta. Kui keegi Randpere poolkodumaal Rootsis oleks sellist asja teinud, oleks ta saanud kõva vilekoori osaliseks, arvas Pakosta.

Täna kella kolmeks oli Tallinna linnavalitsuse ette kogunenud tohutu hulk kaameramehi ja fotograafe, et näha midagi enneolematut. Grupp aktiivseid naisi lubasid korraldada suure fläshi, et linnas asjad korda saaks. Üritust reklaamiti paljaste tissidega naiste abil ning lubati 5000 toetaja kokku saamisel eemaldada kodulehekülje piltidelt kõik katvad bännerid ning linnavalitsuse ees koguneda.

Kohalviibijate väga suureks pettumuseks ja veel suuremaks üllatuseks ei ilmunud jakkide alt välja tissid, vaid hoopis kollased Reformierakonna särgid, mis kutsusid üles linnapeaks valima Valdo Randperet.