Oma autogrammidekogust rääkides meenus Uno Viigandile ka see lugu, kuidas autogrammiküsimise kaudu tuttavaks saanud Jesus Christ Superstari tekstide autor Tim Rice kurja vaeva nägi, et oma raudse eesriide taga elavale uuele sõbrale kuulsa rockooperi plaate saata. Esimesel katsel konfiskeerisidki valvsad tollitöötajad ateismiriigile ideoloogiliselt vaenuliku teose, siis aga pakkus Uno Timile välja idee paigutada plaadid sovjeetidele meeltmööda ümbrisesse. Nii tulidki plaadid lõpuks mingi Prokofjevi punaoopuse ümbrises kohale.

Oma koostatud ristsõnade arvu teab Uno üsna täpselt ning ütleb selle arvu olevat 31 868. Järgmise ilusa numbrina loodab ta jõuda 33 333 ristsõna koostamiseni.

Kodukandis Suure-Jaanis teatakse Uno Viigandit kui mitmekülgsete huvidega meest, kes läbi aegade erinevates bändides muusikat teinud ja kelle bridžiauhindade kapi uks peaks üsna vaevalselt veel kinni minema.

Muusikategemisest on Uno tagasitõmbunud – „Ah, pole enam seda võhma,“ kuid bridžiturniiridel tuleb konkurentidel tema vaheda mõistusega arvestada ka edaspidi.

Intervjuud Onu Unoga saad kuulata Kuma.fm-ist.