Pärast puhkepausi mängijatele ja meelelahutusprogrammi publikule alustas Rapla võimsalt- Sven Kaldre tabas kaks korda oma lemmikkoha- kolmese joone tagant ja nende vahele mahtusid veel Heigo Ermi kaks tabavat vabaviset ning esimest korda pärast kaheksandat mänguminutit vahetus liider. Kuni seitsmenda minuti alguseni kulgebki veerandaeg Rapla mõne punktilises edus, kuid otsustava spurdi jaoks veel kindlust ei jagu. Siiski näeb Andres Sõber selle aja vältel vajadust oma mehi minutlise mõtteaja jooksul korrale kutsuda ja juhendada lausa kahel korral. Ilmselt oli õpetusõnadest abi ja veerandi lõpuga saavutavad rakverelased 4-punktilise edu, viimase rünnakuga toob aga Indrek Kajupank kodupubliku rõõmuks oma meeskonna vaid 1 punkti kaugusele.

Seega viimased 10 minutit, mis otsustavad mängusaatuse, algavad praktiliselt nullist. Rakvere alustab edukamalt- nende kontosse lisab neli silma Richard Anderson, Rapla kaks esimest rünnakut lõppevad möödaviskega. Seejärel viskavad aga Rapla kogenenumad Raido Ringmets ja Heigo Erm kahe peale 7 punkti järjest ja viivad omad juhtima. Kuid heaperemehelikult antakse nüüd kord domineerida jällegi Rakvere kätte. Kui mängida jääb veel 3 ja 35 sekundit juhib Tarvas 4 punktiga 84:80, kuid selles ei ole midagi otsustavat! Rapla tuleb mängu tagasi, Rakvere rünnakuüritused on tulutud tervelt 8 korral järjest- 2 korda sellest sunnib Rapla Rakveret palli kaotama, 5 korral möödaviset sooritama ning lisaks eksib Renato Lindmets vabavisetel, mille võib kindlasti kodupubliku tehtud lärmi arvele kirjutada. Piimameister Otto/ Rapla ise hullutab aga saalisviibijaid 11 punktiga ja tablool säravad numbrid 91:84. Rakvere toob veel mängu põnevust- Viljar Veski tabab 18 sekundil kolmese ning toob Rakvere 4 punkti kaugusele. Rapla kasutab minutlist mõttepausi, sest mäng on veel pikk nagu oma kogemuste põhjal teatakse ning kõike võib veel juhtuda. Mängijad on aga kindlad ja seekord juhtub see, et põnevuslahingust väljub võitjana Piimameister Otto/ Rapla tulemusega 94:88 ning sellega alistatakse üks neljast suurest!

Resultatiivsemaid mängijaid esile tõstes võib Piimameister Otto/ Rapla poolelt välja tuua loogilise seose- mehed, kes kõige enam väljakul viibised, olid ka resultatiivseimad. Nendeks olid Indrek Kajupank 27 ja Raido Ringmets 23 punktiga, lauapalle võtsid nad maha vastavalt 9 ja 10 ning nende takistamiseks tegid vastased omakorda 7 ja 9 viga, Ringmetsa arvele kirjutati ka 4 „kulpi“. Lisaks neile panustas Sven Kaldre Rapla kontosse 17 ja Heigo Erm 16 silma. Rakvere meeskonnast viskas Kristo Saage 19 punkti, Viljar Veski 16 ning Renato Lindmets ja Richard Andreson lisasid vastavalt 12 ja 10 silma. Mõne päeva eest Rakvere võidumaskotiks tituleeritud Joosep Pokla piirdus seekord 9 punktiga.

Turniiritabelis viis see suurepärane esitus Raplale 5. kohale, mööduti 4 võiduga jätkavast TTÜ/Kalev II-st. Järgmise kohtumise peab Rapla nädala pärast Võrus, kuid kodusaali mahutavuse võimed saab proovile panna 4. detsembril, kui Piimameister Otto kohtub hetkel kolmandat kohta hoidva TTÜ/Kaleviga.