Tuleval laupäeval on oodata meeleolukat kontserti kolme noore inimese - Lisete Vals, Hanna Tuuling ja Mait Maiste - ehk muusikaooslus KOLMEKESI esituses. Kõik Kolmekesi liikmed on üles kasvanud ja tuule tiibadesse saanud Põlvamaal. Suundunud nüüdseks küll edasi õppima Tallinna ja Tartu, on nad osalt siiski seotud Põlvaga. Mõlemad tüdrukud, Lisete ja Hanna on lõpetanud Põlva Muusikakooli ning mängivad hoolimata õpingutest Tartus ka Põlva Puhkpilliorkestris ja Karmides Torudes. Lisaks tüdrukute ühisele laulmisehobile Tartu üliõpilassegakooris laulab Lisete veel E STuudio tütarlastekooris, kes on juhendaja Külli Lokko eestvedamisel toonud koju nii mõnegi ihaldusväärse auhinna ning saanud hulgaliselt kõrget tunnustust.

Erinevalt varasematest kontserditest on 23.novembril toimuv kontsert täiesti tasuta, et kõigil oleks võimalus tulla ning head muusikat õdusas kohvikus nautida.

Kontserdiõhtul avab Tillu oma uksed kell 19 ning oleme avatud ka peale kontserdi lõppu kuni südaööni, et kõigele jaguks aega.

Muusikamaiuse eesmärk on panna nurgakivi Põlva kohvikukultuuri vundamendile ning luua traditsioon, kus kohvik on koduks elavale muusikale, heale toidule, mõnusale kohviaroomile, suus sulavatele kookidele ja elu naudelda oskavatele inimestele.

Kontserdid saavad toimuma: 23.novembril (laupäeval) - Kolmekesi (Lisete Vals, Hanna Tuuling ja Mait Maiste) ja 29.novembril (reedel) - Tõnis Mägi.

Laudade reserveerimine telefonil 52 065 76 või e-posti aadressil talupood@gmail.com