Mitmetegi tänavu rannas käinud inimeste arvates avaneb rannahoone terrassilt Kuremaa järvele ainulaadne miljonivaade. Rannahoone kohvikus on nii sees kui väljas kokku viiskümmend istekohta. Söökide-jookide muretsemiseks on sõlmitud lepingud erinevate tuntud kaubamärkidega Võimalus on reserveerimine pidulike sündmuste tähistamiseks. Kohviku aknad kaunistame fotodega Kuremaa järves elavatest kaladest: angerjas, latikas, ahven jne," rääkis Tagaküla.

"Möödunud nädala ja käesoleva nädala alguse palavatel päevadel kogunes Kuremaa randa mitusada inimest. Ilusate ilmadega on meie rand alati rahvarohke olnud. Külastajaid tuleb erinevatest põlvkondadest. Arvukama osa moodustavad daamid ja tütarlapsed. Küllap meeldib nendele rohkem päevitamist nautida, ütles Kuremaa Turismi- ja Arenduskeskus juht. Tema sõnul on turvalisuse ja korra eest rannas hoolitseb Kuremaa Vabatahtlik Järvepääste Ühing eesotsas Janar Hannolaineniga

"Kuremaa supelranda on hallanud erinevad ettevõtted. Uueks haldajaks valisime Kuremaa Turismi- ja Arenduskeskuse, mis on Jõgeva valla sihtasutus ja tema tegevusvaldkonnaks on Kuremaal paiknevate vallale kuuluvate hoonete haldamine, korras hoidmine, ideede genereerimine ja teostamine nende mitmekülgseks kasutamiseks. Loodame, et lähiajal muutub Kuremaa rand veelgi kaunimaks, atraktiivsemaks ja siinne teenindus kvaliteetsemaks," lausus Jõgeva vallavalitsuse majandusspetsialist Uuno Laul.