Seal lõpetas Karin koolid ja puutus esimest korda kokku noorsootööga. 19-aastaselt valiti ta Ridala Valla noorteühenduse esimeheks. Oma valda esindas Karin ka Läänemaa noortekogus, mille liige ta kaks aastat oli. See kõik andis tõuke noorsootööga süvitsi minna ja nii asus Karin õppima Talllinna Pedagoogilisse Seminari noorsootöö erialale. Kooli lõpetas ta käesoleva kevadel.

Karin on tegutsenud lisaks Läänemaale ka Tallinnas, kus ta töötas vanemspetsialistina Pirita Vaba Aja Keskuses. Tallinnast tõi elu teda aga Tartusse, kus lisaks kahele noortekeskusele on Karin tööl olnud ka Herbert Masingu koolis.

„Noorsootöö käib mul kannul" ütleb Karin „Ja vaatamata sellele, et ma vahepeal ka midagi muud tegin, leidsid noorsootöö ja noored mind jälle üles. Ma olen hingelt tegelikult 17. aastane, sest noored ei lase mul vanaks saada. Vahest ainult minu enda poeg tuletab meelde, et ma olen tegelikult täiskasvanud inimene. Tema on mul juba 7. aastane ja läks sel aastal Ülenurme Gümnaasiumi 1.klassi".Vabal ajal tegutseb Karin palju kodus ja veedab aega perega. Hobidest on suurim kirg lumelauaga sõitmine. Rahulikematest tegevustest armastab Karin matkamist ja lugemist.

Karin elab Tõrvandis ja Puhjas hakkab ta käima tööpäevadel. Noortekeskus on lahti esmaspäevast reedeni kell 14-20, kuid juhataja on enamasti juba kell 12 kohal. See kaks tundi enne noorte tulemist saab olema „paberimajanduse" aeg. Plaanis on kirjutada mitmeid projekte ja ka laagrite ja maleva mõtted on juba peas. Noortekeskus ei saa olema lihtsalt koht, kus noored „hängimas" käivad. Karini eesmärk on kaasata noori huvitatavatesse tegevustesse ja soodustada omaalgatust.
Soovime Karinile noortega töötamisel jõudu ja jaksu!