Tänavusele Harju maakondlikule konkursile esitasid 13 omavalitsust kokku 25 objekti, neist 13 eramut või kortermaja, 4 maakodu ja 8 ühiskondlikku hoonet või ettevõtet. Erikonkurssidele „Parim tervisespordirajatis" ja „Parim tööstusmaastik" esitati kokku 3 objekti.

Eramute ja korruselamute hulgast tunnistati võitjaks perekond Kalamäe kodu Kelvingi külas, Viimsi vallas. Teise koha pälvis Karin Kase ja Hannes Kägu kodu Kose alevikus ning kolmandaks tunnistati Tiina Raali ja Peeter Sarve kodu Tiskre külas, Harku vallas. Samuti pälvis tunnustuse korteriühistu Männimetsa tee 1, Järveküla külas, Rae vallas.

Maakodude hulgast tunnistati kaunimaks Kriste Mägi Juhani talu, Madise külas, Padise vallas. Järgnes perekond Eenmaa Veskimäe talu, Harmi külas, Kõue vallas. Kolmandaks tunnistati Mall Vatseli ja Ilmar- Olev Jõõrase Tiigi talu, Kohatu külas, Kernu vallas.

Ühiskondlike hoonete ja ettevõtete hulgast oli parim Kõue mõis Kõue vallas, järgnesid Nõlvaku Lasteaed Laagri alevikus, Saue vallas ja Jüri Gümnaasiumi staadionikompleks Rae vallas.