Kella 16.00 peale jäetud C klassi mängus alistas Piimameister Otto/Rapla KK Virumaa Pallimängude kooli tulemusega 92:73 ja võttis sellega esimese karika sel õhtul. Kui kõvad poisid värsked karikavõitjad on, näitab see, et võistkonnas on vaid 3 selle vanuseklassi(s.a.1997) poissi, ülejäänud kas aasta või 2 nooremad. Isegi põhiviisikusse kuulub 1999.a.s. Gregor Ilves, kes terve hooaja enamus minuteid endast vanemate vastu rassib. Sellele vaatamata võideti teel tiitlini võistkondi, kus enamuse võistkonnast moodustavad ikka 1997.a.s. poisid. Selge on see, et Meistriliiga võistkonnale on oma koolist täiendust tulemas!

Selle mänguga aga ei olnud pidu Rapla koduõuel läbi! Kogu finaalturniiri põnevaimas mängus alistasid A klassi tüdrukud teoreetiliselt ülikõva Tartu Kalevi võistkonna 80:73, kes Eesti Meitrivõistlustel on kõiki vastaseid pika puuga loputanud! Pole ka midagi imestada kui enamus võistkonnast kuulub erinevatesse Eesti noortekoondistesse! Aga kõik see ei lugenud midagi, sest Rapla tüdrukud ja peatreener Tiiu Kosk lihtsalt soovisid võitu nii palju rohkem, et karikat iseenesestmõistetavaks pidanud tartlased aeti võitlusliku mänguga puhta närvi! Vaimulinna esindajate hulgas sai näha tõelist primadonnalikku käitumist ja paar Sadolini Spordihoone varumängijate tooli lõpetasid mängu sinikatega. 
Tublisid tüdrukuid autasustas Rapla Vallavanem Alar Mutli isiklikult, teda assisteeris Piimameister Otto/Rapla esitsenter Raido Ringmets!
Mängude statistika ja galerii leiate Korvpalliliidu kodulehelt:
http://www.basket.ee/?news_id=9738&mid=1045

Peale treeneritepaaride Indrek Ruut/Viljo Sinikas ja Tiiu Kosk/Kadri Kummer tuleb välja tuua kaks perekonda, kus sel õhtul oli karikavõitja mõlemas võistkonnas!! Ivalo „Ihv“ Pajumets oli põhitegija C klassi poiste võistkonnas ja tema õde Eliise tunnistati A klassi finaali MVP-ks, ehk parimaks mängijaks! Perekonnas Kesküla tegid samasuguse duubli Sigfrid ja tema õde Solveig! Rapla Korvpallikool on mõlema pere üle eriti uhke ja õnnelik!! Palju õnne mõlemasse perre veelkord tagantjärgi!!