Lõpuks, 2015. aasta suvel jõudsid kodukohvikud ka maakonnakeskusesse Raplasse. Esimesel tõeliselt ilusal suvepäeval olid mõned Rapla inimesed Rapla Melu ajal avanud oma koduaiad, kus lisaks kohvile ja kohvikõrvasele sai uudistada-imetleda koduaedu ning igas aias pakuti ka huvitavat tegevust.

Nüüd tulevad taas kodukohvikud, kus saab lisaks söömisele-joomisele meisterdada, mängida, õppida. Tuuningu ja tümpsualal on rohkelt masinaid, mida Eestis seni nähtud pole. Väikelinna elu saab nautida jalutades või jalgrattal kulgedes. Kohvitama võib sõita ka hobutaksoga.

Lisaks kodukohvikutele toimub Rapla lennuväljal, Kuusikul lennupiknik, kuhu koguneb suur osa Eesti harrastuslendureid ja lennundushuvilisi.

Traditsiooniks kujunenud populaarsel kogupereüritusel saab lennuaparaatidega lähemalt tutvust teha ja pilootidega juttu ajada. Neljakohaline väikelennuk Cessna 172 viib soovijaid pilve piirile huvilennule ning julgemad saavad Eesti Langevarjuklubis proovida langevarjuhüpet koos instruktoriga ühise tandemvarju all.