Kuni kuueaastaste vanusegrupis tegi väga tugeva sõidu Karolin Surva ning tuli esimest korda sellel hooajal võitjaks. Üldarvestuses juhib enne kaht viimast etappi 84 punktiga Ove-Rasmus Radala Karolini ja Samuel Beekmani ees.

7-10aastaste tüdrukute hulgas on kõik kolm etappi võitnud Anni Jalakas ning tundub, et tema üldvõitu ei suuda keegi takistada.

Ka poiste hulgas on kolme etapivõiduga, mis annab kokku 90 punkti, kindel liider Kren Kask. Erinevalt tüdrukutest on Kert Järva ja Oskar Kontus, kes on kogunud 73 punkti, sundinud Kreni tugevalt pingutama.

11-14aastaste neidude võistlusklassis tegi hooaja esimese stardi Tene Must ning oli ka võitja. Noormeeste arvestuses peremehetsevad selles vanusegrupis Vändra poisid. Kindel liider kolme võiduga on Karl-Arnold Vendelin. Meie poisid sellel hooajal kolme parema hulka ei ole veel sõitnud.

15-18aastaste noormeeste võistluse teeb pingeliseks meie Olavi Allas, kes ühisstartidega etappidel on pidanud napilt tunnistama Vändra poiste paremust, eraldistardiga etapil oli aga võitja. Loodame, et augustikuus jätkuv seeriavõistlus toob lisa Olavi võiduarvele. Hetkel on üldarvestuses juhtimas Kert Kivistik Vändrast 84 punktiga. Olavi 79 punkti annab talle kolmanda koha.

Naiste põhiklassis on juba mitmeid hooaegu ja ka tänavu kindel liider Jana Matvejeva Albust. Sama kindlalt hoiab teist kohta 81 punktiga Tiina Nõmmik.

Meeste põhiklassis on igal etapil olnud tugev heitlus esikoha pärast, aga võitjana on alati lõpetanud Aivar Lagenõmm Koerust. Tauri Must lõpetas kolmanda etapi neljandana.

40-49aastaste meeste arvestuses sai selle hooaja esimese etapivõidu Teet Kallakmaa Järva-Jaanist. Ivo Mölder tegi pisikese sõiduvea ning pidi leppima teise kohaga. Üldarvestuses on aga Ivo kindel liider Gert Saamanni ees.

Meeste 50+ võistlusklassis on enne Eestimaa suvemänge hea hoo sisse saanud Jüri Ellram Imaverest. Etapivõiduga tegi ta ka selles võistlusklassis olukorra pingelisemaks. Kaks esimest osavõistlust võitnud Arved Mägi oli seekord teine, aga üldvõidu nimel tuleb temalgi nüüd rohkem pingutada.

 Seeriavõistlus jätkub augustis, et anda ratturitele juulikuus aega suurematel ja tähtsamatel võistlustel startida. Loodame, et meie paremad esinevad edukalt 9. juulil Rakveres toimuvatel Eestimaa suvemängudel.