Lapsevanemate initsiatiiv sündis kooli ja lasteaia visioonipäeval ning seisneb selles, et lapsevanemad ise tutvustavad üksteisele omi töid ja tegemisi, hobisid, reise või muidu huvitavaid ettevõtmisi.

Neljanda õppeaasta esimese poolaasta tunnid on 21. septembril, 19. oktoobril, 2. ja 30. novembril.

Johannese Kool ja Lasteaed Rosmal asuvad Põlva külje all 20. sajandi kooliuuendaja Johannes Käisi sünnipaigas. Haridusuuenduslike impulsside hoidmine ja levitamine Kagu-Eestis on üks kooli missioone. Kool on 21 aastane põhiharidust andev waldorfkool. Vanemate kool sai alguse kolm aastat tagasi vanemate enda küsimustest lapse arengu ja waldorfpedagoogika kohta.

Kolmapäeval, 21. septembril kell 18-20.30 toimuva tunni sisustavad ühised mängud Külli Volmeri juhendamisel ning Heli Kudu ettekanne sügisesest Miikaeli-ajast ja selle tähendusest inimeseks olemisele.  Retsitatsiooni "Püha Miikaeli mõõk", mida 29. septembri õhtusel etendusel „Miikaeli võitlus Draakoniga" kooli õuel kaasa lugeda, tutvustavad Riina Velmet ja Külli Volmer.  

Vanemate Kool on avatud kõigile lapsevanematele ja huvilistele, kellel on küsimusi lapse kasvamise toetamise ja waldorfpedagoogika kohta. Soovituslik annetus koolitunniks 3-5 eurot.

Konkreetse päeva infot vaata jooksvalt kodulehelt www.rosma.edu.ee.  Küsimustele vastavad Külli Volmer (5302 2793) ja Heli Kudu (522 4639)

Allikas: Rosma Haridusselts