Järgmistel võistlustel, mis olid märksa raskemad eelmisest, läks aga edukamalt. Nimelt 24-25 august Läänemaal toimunud Eesti Meisrtrivõistlustel tuldi Suur Sporting harjutuses kolmandale kohale. Osavõtjaid oli kõvasti üle saja, kusjuures külalisvõistlejaid oli nii Lätist, Soomest kui ka Norrast.

Võistlus ise toimus rahvusvaheliste nõuete kohaselt ja tulemused olid kõrgest klassist. Hea meel on tõdeda, et tasavägilises ja pingelises konkurentsis suutsid laskurid säilitada selget silma ja saavutada kolmanda koha ning kaela riputatud pronksmedalid ei jätnud ruumi kahetsusele, et hõbedakarva medalist jäi puudu ainult üks punkt.

Individuaalmedali võitmiseks olid head väljavaated Margus Valgmal, aga väike vääratus lõpusirgel andis 4 koha. Pronksmedalist jäi puudu järjekordselt vaid 1 silm.

Need kõrgetasemelised saavutused innustavad klubis treenivaid sportlasi edasi jätkama ja oma oskusi parandama. Uued väljakutsed ootavad - võistluskalender jätkub nii Euroopas kui Eestis. Kogu tiimi hea käekäigu eest hoolitseb jahilaskurina tuntust kogunud Rae valla pikaajalisem ja aktiivsem spordimees Margus Valgma. Teda tunneme ka kui valla korvpallielu pikaajalist eestvedajat.

Lisaks aktiivsele sporditegemisele on ta oma panuse andnud ka valla elu edendamisel ja kaasaaitamisel, olles 17 aastat valla volikogu liige.