Juulis-augustis tehti Pringi külas Rummu tee taastusremonti, mida kohalikud elanikud olid pikki aastaid oodanud. Tee jäi taastamata juba aastaid tagasi, kui piirkonnas vee- ja kanalisatsioonitrasse rajanud ettevõte pankrotti läks.

Viimsi vallavalitsus ja AS Viimsi Vesi viisid tee remonttööde tegija leidmiseks läbi riigihanke. Hankele laekus viis pakkumust, soodsaima tegi OÜ PK Infra. Nemad selle töö ka tegid. Tööde maksumuseks kujunes ligi 52 000 eurot, töid rahastasid nii AS Viimsi Vesi kui Viimsi vallavalitsus.

Tööde käigus sai Rummu tee uue asfaltkatte, rajati teepeenrad, maasse paigaldati tänavavalgustuse reservtorud, piirati haljastust, korrastati sadeveekaev ning paigaldati teekatte märgistus.

Uus katend algab Rohuneeme teest ja ulatub kuni Metsa tee alguseni, kokku on katendi pindala 2710 ruutmeetrit.

Korrastati ka teega piirnevat haljastust, juuriti kände, eemaldati puid ja võsa ning tasandati teemaad. Rummu tee parempoolsele küljele jooniti valge jalakäijate ja autode eraldusjoon, tähistati ülekäigukohad, mida mööda saab turvaliselt liikuda põikteedele.

Rummu teel on seega lisaks sõidumugavusele tuntavalt paranenud liiklusohutus. Piirkonna kogujateena teenib suurema liikluskoormusega Rummu tee külgnevaid teid ning jalakäijate turvalisus on sellises kohas esmatähtis