Teavet saab ka erinevate infokanalite kohta, kui Teeviidal miski veel arusaamatuks jääb, siis on võimalus ka ise vastuseid leida - eelkõige Rajaleidja portaalist ja kohalikest teavitamis- ja nõustamiskeskustest. Oluline on noorel teada, et tema kodukohas on keskus, kuhu ta võib igal ajal minna ning saada nõu ja tuge – 
Raplamaa noori ootab SA Raplamaa Info-ja Nõustamiskeskuse karjääriinfo spetsialist Gerttu Aavik.

Lisaks on kohvikus inimene, kes tutvustab noortele välismaal töötamise ja õppimise temaatikat. Samuti ei pakuta konkreetselt tööpakkumisi, vaid pigem infot, kust tööd leida, milliseid infokanaleid kasutada.

Lisaks nõule ja abile, pakub kohvik ka meelelahutust. Traditsiooniliselt saab kätt proovida Rajaleidja labürindimängus, lahendada ristsõnu ja osaleda auhinnamängus. Samuti võib niisama messimürast jalga puhata ning sõpradega vestelda.

Silmatorkava ja värvilise Karjäärikohviku leiab noor Teeviidal sissepääsu juures boksist nr 11. Töötajad tunned ära punaste ning oranžide T-särkide ja ettekandjapõllede järgi. Raplamaalt tulevad vabatahtlikutena appi ka Siim Kasari ja Helen Siniallik.

Karjäärikohviku eestvedajaks on SA Innove karjääriteenuste arenduskeskus. Toetajaiks Haridus- ja Teadusministeerium, Euroopa Sotsiaalfond, Elukestva Õppe Programm, Eesti Noorsootöö Keskus, Harju Maavalitsus.