Väljapaneku Sadala piirkonna tutvustamiseks oli üles seadnud äsja loodud organisatsioon Sadala Kandi Edendajate Ühing eesotsas Triin Pärsimiga. OÜ Sadala Agro tõi messile teraviljaseemned, mis lastele uudistamis- ja mängimisrõõmu pakkusid. Jagati Sadala Külade Seltsi sümboolikaga meeneid: seepe, pastapliiatseid, kleepse, taskulampe ja helkureid. Infostendil sai vaadata fotosid ja lugeda kirjutisi paikkonna seltsielust, haridus-ja kultuuriloost ja ettevõtlusest," rääkis Sadala Külade Seltsi juhatuse esimees Pille Tutt. "Mõnedki inimesed lubasid tulla meie kodukandiga kohapeale tutvust tegema ja ehk siin ka ühes või teises lahke pererahvaga maakodus suvepuhkust veeta," märkis ta.

Sadala piirkonna eeestvedajad Pille Tutt (vasakul) ja Triin Pärsim (paremal)  messil arutlemas

Suupistetest olid maaelu edendajad Sadalast ja selle ümbrusest kaasa võtnud küpsetatud koduleiba, pirukaid, sülti, pasteeti ja suitsuvorsti, mis olid valmistatud Luule Väina taluköögis ja teistegi kokandust harrastavate inimeste kodudes.

Piim pärines Sulev ja Pille Tuti majapidamisest: Miku talust. Saare valla jahimehed tõid aga messile metsloomalihast tehtud konserve ja suitsuvorsti.

Saare valla ja Sadala piirkonna väljapanekuga käis messil "Maale elama" tutvumas üle viiesaja inimese, nende hulgas ka põllumajandusminister Helir Valdor Seeder, regionaalminister Siim Valmar Kiisler ja Kodanikuühiskonna Sihtkapitali juhataja Agu Laius.