Nüüdseks on juba lõppenud Loodusliku Jää Hokiliiga (LJHL) I turniir. Alguses planeeritud põhja ja lõunatsooni mängud toimusid lõpuks vaid põhjatsoonis. Lõunapoolsed meeskonnad Jõgevalt, Rõugest, Äksilt ja Valgast ei leidnud sobivaid mänguaegu, kuna oli kas liiga soe, liiga külm või segasid muud tegemised. Seetõttu oli tabeliseis kõigil lõunatsooni meeskondadel ühtlane 0 ja finaalmänge ei olnudki enam põhjust pidada.

Põhjatsoonis, kus osales ka Saku Jäähoki Klubi, oli tulemus järgmine (vt tabelit).

Mängud toimusid kõigil väliväljakutel külma ilma ja viimasel etapil Uudekülas ka tuult trotsides. Olime Saku esimese ja teise meeskonna mängijatest moodustatud ühisvõistkonnaga mõlemast vastasmeeskonnast sel korral paremad. Kuid ega kõik need võidud kergelt ei tulnud. Teisel etapil Arukülas osutas Uudeküla südikat vastupanu ja põhiaeg lõppes 1:1 viigiga. Võidu saavutasime vaid parema sooritusega karistusvisete seerias.

Pärast turniiri viimast etappi Uudekülas (Tamsalu vald) korraldatud pidulikul ühisviibimisel kõlanud sõnavõttudes olid kõigi kolme meeskonna hokimehed positiivselt meelestatud  plaanis on järgmisel aastal sarnane turniir korraldada.

Veel sel hooajal võtame omavahel mõõtu kunstväljakul Jeti jäähallis. Aruküla meeskonna liider Uku Hinsberg tegi ettepaneku osaleda talvehooaegade vahelisel perioodil samade meeskondade mitmevõistlusel, olles vastamisi lisaks jäähokile ka jalg-, värav-, korv- ja võrkpallis (miks mitte ka saalihokis).

Seni aga tehkem Saku välisväljakul veel viimaseid uisutriipe.

PÕHJATSOON

Meeskond       Mänge      Võite       Viike    Kaotusi   Väravate vahe    Punkte
Saku HK              6               6             0            0                22-3                 17
HK Uudeküla       6               3             1            2               15-12                10
Aruküla PMK        6               0             0            6                5-27                  0

TULEMUSED

Saku - Aruküla 3:0
Aruküla - Uudeküla 0:4
Uudeküla - Saku 0:4
Uudeküla - Aruküla 5:3
Uudeküla - Saku 1:2
Saku - Aruküla 4:1
Uudeküla - Aruküla 5:0
Saku - Aruküla 6:1
Saku - Uudeküla 4:0