2004. aastal sündinud poiste seekordseks saldoks jäi viiest mängust üks võit, kaks viiki ja ja kaks kaotust, see andis lõppresultaadiks kaheksanda koha. Kui tavaliselt on meil probleeme turniiri alguses käima saamisega, siis sel korral oli vastupidi  iga mänguga andis väsimus järjest rohkem tunda ja kannatajaks oli seetõttu loomulikult mängupilt. Kuigi koht ei ole kiita, võib üldjoontes rahule jääda: suurel väljakul mängimine on pisikesest saalist tulles harjumatu.

Meeskonda kuulusid Silver Markus Suits (kapten), Silver Erik Sepp, Stenver Sõrmus, Otto Alexander Karelsohn, Klaus Jesper Zaletajev, Tommi Valgma, Norman Tamm, Mario Kirisma, Andren Aron.

2005. aastal sündinud poistel läks paremini - neli võitu, kaks viiki ja üks kaotus, mis kokkuvõttes andsid väärtusliku kolmanda koha.

Poisid mängisid väga hästi, meie väravate vahe (12 - 1) oli turniiri parim. Selle ühe õnnetu värava lasime endale lüüa poolfinaalis ja kahjuks jäid väsimuse tõttu enda võimalused selles mängus realiseerimata, kuigi variante selleks oli piisavalt. 3.- 4. koha mängus olime vastasest edukamad penaltite löömises ja kolmas koht oligi meie. Meie kapten Kaspar Kadak valiti ka kogu turniiri väärtuslikumaks mängijaks. Meeskonda kuulusid veel Uku Martin Arpo, Ott Karl Kopel, Joonas Tohert, Mathias Andro Männamets, Jan Harri Rehemaa ja Märten Robert Untera.

JAN HAREND
Teener

2002. aastal sündinud poisid Puuma Cupil

Saku Sportingu 2002. aastal sündinud jalgpallipoisid osalesid Puuma Cupil. Märtsi lõpus toimunud turniirist võttis lisaks meie meeskonnale osa veel vaid 4 võistkonda. Kuna osalejaid oli vähe, saime mõõtu võtta kõigiga. Saime neljast mängust 2 võitu, 1 viigi ja 1 kaotuse. Kokkuvõttes andis see tubli teise koha.

Saku meeskonda kuulusid Henri Hanson, Henry Hunt, Mattias Oliver Johandi, Sten Kaarel Kuimet, Markus Kuusik, Marko Laas, Mairo Reinsaar, Ralf-Sander Suvinõmm, Tim Jürgen Zaletajev, Taago Tarkmeel ja Jon-Allar Velt.

a_jalgp_02.jpg
2002 sündinud jalgpallurid: ülal treener Argo Zirk, tagareas (vasakult) Henri Hanson, Sten Kaarel Kuimet, Henry Hunt, Mattias Oliver Johandi, Mairo Reinsaar, Tim Jürgen Zaletajev, esireas Markus Kuusik, Jon-Allar Velt, Ralf-Sander Suvinõmm (kapten), Taago Tarkmeel, Marko Laas.

ARGO ZIRK