Klaveriansambel, kus noormees mängib, koosneb neljast liikmest: Silver Pajumäe, Joosep Hansar, Lauri Pesur ja Taavet Kivistik. Juhendab Tohisoo muusikakooli õpetaja Kai Ruljand. Ansambliga alustati 2004. aastal. Järjepidevalt on osa võetud igaaastasest klaveriansamblite festivalist. Sellel aastal mängisid noormehed Eesti Vabariigi 94. sünnipäeva tähistaval aktusel Kohila gümnaasiumis ning Rapla maavanema ja Kohila vallavanema vastuvõtul Kohilas.

Silver leiab, et muusika õppimine on andnud talle väga hea rütmitunnetuse. Lisaks on ansamblis mängimine andnud oskuse teisi kuulata ja nendega arvestada, sest ansamblis peab ühte lugu mängima mitu inimest, mitte üks.

Ansambli selle aasta repertuaaris on Queeni lood "I want it all", "Bohemian rapsody" ja Heino Elleri "Kodumaine viis". Tegeletakse ka uue looga, mida Silver hetkel avaldada ei soovi.

Muusikastiilidest eelistab Silver kõige rohkem jazzi ja bluesi, kuid lisab, et kõik muusikastiilid on omamoodi erilised, mistõttu meeldivad talle kõik - muusika tervikuna. Artistide poolest eelistab noormees vanemat muusikat, ehk siis Queen, Guns'n Roses, AC/DC, Blues Brothers ja teised.

Silver on õpilasfirma PimP tootmisdirektor. Firma loodi 18. novembril 2011. aastal ning selles on tegevad neli Kohila kooli noormeest: Silver Pajumäe, Karl Erik Vanem, Silver Lindeberg ja Kristjan Savo. Hetkel müüvad poisid raha- ja hoiukarpe. Esialgseks tooteks olid disainitud särgid, aga see idee ei olnud piisavalt hea. Tuli ärimaailmale kohaselt kiiresti uus plaan paika panna. „Hoiukarpide idee sündis sellest, et meie kõigi ühine sõber teatas meile, et tal on suures koguses nahka üle. Me panime kohe pead tööle, kuidas seda ära kasutada. Tuligi idee katta vanad snusi karbid nahaga ja anda sellega neile uus välimus ning roll."

Siiani on noormehed osa võtnud rahvusvahelisest õpilaskonverentsist "Unifying differences" Tallinnas ning õpilasfirmade laatadest Pärnus ("Pärnumaa jõulud"), Raplas ja Tallinnas. „Õpilasfirmade laadad on pakkunud palju huvitavaid ja õpetlikke kogemusi. Olen jõudnud arusaamiseni, et kõige tähtsam on suhtlemine. Müüja peab olema rõõmus ja hea suhtleja, peab oskama oma kaupa "müüa". Kui lihtsalt seista oma leti taga ja inimesi teretada, siis see väga huvi ei tekita." arvab tegus tootmisdirektor.

Silver nendib, et õpilasfirma loomine ja selle aktiivne tegutsemine on andnud palju kogemusi ja uusi tutvusi ning näidanud talle, kuidas ärimaailm täpsemalt töötab. Silveris peituv suur huvi äri vastu saab õpilasfirmas edukalt rakendatud. Peale gümnaasiumi lõpetamist plaanib Silver õppima minna majandust ja ettevõtlust.

Silveril jätkub palju häid sõnu oma kooli kohta: „Kohila gümnaasiumis meeldib see, et kooliaasta jooksul on palju huvitavaid traditsiooniks saanud ettevõtmisi. Samuti meeldib mulle, et igal aastal võtab direktor ühe tunni gümnaasiumi osa iga klassiga vestlemiseks. See annab õpilastele võimaluse oma arvamust avaldada ja kooli kohta küsimusi esitada. Üldiselt on Kohila gümnaasium väga hea kool, kus on palju häid tulemusi nii õppeainetes ja spordis," tõdeb Silver Pajumäe.