Eestisse tõi seenioritantsud tunnustatud tantsupedagoog-koolitaja Eve-Mall Saar. Meie tantsuhuvilistele naistele teeb tantsuks selgeks särtsakas Ann Alas.

Tänu meie sotsiaalkeskuse abile on Kateriine ka ise korraldanud meeleolukaid temaatilisi kontserte nagu „Viini ball“, sambafestival, „Kohtumine valsirütmis“, kus meiega koos esinesid Tantsurõõm Nõmmelt, Pihlakobar Lasnamäelt, Senjoriitad Sauelt. Kõige meeldejäävamad on aga Kateriine esinemised olnud seenioride tantsufestivalidel Tallinnas, Rakveres, Kasepääl. Igal aastal juunikuus saavad seeniorrühmad kokku Vabaõhumuuseumis memme-taadi päevadel . Selle aasta uurürituseks oli osavõtt kevadisest rahvusvahelisest lillefestivalist Jurmalas, kus menukamaks ja suure aplausi osaliseks sai just Kateriinede kiire polka.

„ Üheskoos olemine üksiolemise vastu “ on kirja pandud seenioritantsu motos ja nii me üheskoos tantsime. Ikka selleks, et toredatest tantsudest ja rütmikast muusikast ammutada tervist, head tuju ja rõõmsat meelt. Kes soovib meie vahva kollektiiviga liituda, on oodatud reedeti kell 12 tantsutundi.

16. novembril kell 12.00 tähistame oma väikest juubelit kontsertiga Tallinna Puuetega Inimeste Kojas (Endla tn 59). Sünnipäevapeost osa võtma ootame me nii oma sõpruskollektiive kui ka kõiki inimesi, kes tantsust võlutud.