Kuni 7-aastaste laste klassis osales sel aastal vaid kaks võistlustööd ning seetõttu otsustas žürii auhindu mitte välja anda.

Küll saavad mõlemad osalejad Väikese Fotograafi tiitli ja meene osalemise eest. Samuti paneme nende tööd üles näitusele.

7-16-aastaste laste klassis otsustas žürii välja anda esimese ja teise koha, kolmas koht jäi välja andmata, kuna ülejäänud tööde autorid peaksid veel veidi oma oskusi arendama. Esimese koha saavutas Klaarika Kaljula oma fotoseeriaga "Kunsti tegemas", "Puhkehetk", "Vihmasel päeval paistab südames päike", "Pesupäev" ja "Täiskuu". Teise koha sai Hanna-Marii Kaljas fotoseeriaga "Jälgime möödujaid", "Sõpradega", "Piiluv päike", "Päikeseline heinamaa" ja "Õhtune maagia".

Täiskasvanute klassis saavutas võidu Tiina Mõniste fotoseeriaga "Pink, mis ootab istujaid", "Möödujatele nähtav", "Teenäitaja aastast 1760", "Öös on asju" ja "Sümmeetria". Tiinale on auhinna välja pannud Nikon valget värvi kaamera 1 10-30 VR KIT näol. Teise koha saavutas Kati Klettenberg-Lassel fotoseeriaga "Tere, kas ma võin siia istuda?", "Peidus", "Täna on vesi veidi külm", "Start" ja "Isu on meil hea! Aitäh neile, kes meile süüa panid". Kolmas ja neljas koht läksid jagamisele Lembit Michelsoni ja Risto Hundi vahel. Lembitu fotoseeria: "Pirukad", "Mälestuspilt", "Lained", "Ema" ja "Veekell". Risto fotoseeria: "Suurupi alumine tuletorn", "Kuldset hommikupäikest tervitamas", "Kalapaat ja kalamees", "Suurupi ülemine tuletorn" ja "Näost näha, et kala oli kavalam - ujus võrgust ümber".

Rahvahääletuse võitis Piret Kaevats fotoseeriaga "Fotoaasta Suurupist - Suurupi loojang", "2. vallapiir - kuldne kevad Keila-Joa jõekaldal", "Vaade pangalt sügisesele merele", "1. vallapiir - hilissügisene tõus Kallaste pangale" ja "Vääna Külakoda - 28. veebruar 2011".

Kõikidest äramärgitud ja auhinnalistest töödest teeme näituse.

Konkursi autasustamistseremoonia ja näituse avamine toimub reedel, 2. märtsil algusega kell 18.00 Harku vallamaja saalis.

Autasustamispidu on kutsetega ning sinna on oodatud kõik konkursil osalenud. Näitus on Harku vallamajas üleval kuni 24. juunini.

Konkurssi toetavad Nikon, Netiemme, Tabasalu Spordikompleks ja Harku vald. Suur tänu!