Aasta on peagi lõppemas ja tagasi vaadates võib öelda, et ansambli tegevus on olnud küllaltki tihe ja tegude (loe: laulude) rohke. Alates lauluproovidest kaks korda nädalas, millelt ei puudu naljalt keegi, kui just mingi tõbi kallale ei tule.

Tähtsamad etteasted ansamblile olid sel aastal hiidlaste vastuvõtt koos „Vokirattaga" märtsikuus, juunis toimus Oru pargis memme-taadi laulupäev, juulis külastas meie valda sõpruskogudus Saksamaalt, augusti alguses olime kutsutud esinema Narva-Jõesuu linna aastapäevale pühendatud kontsert-ettekannetele Meresuu Spa hotellis. Augusti lõpus aga viibisime Soomes Alavuse linna koguduse kutsel.

See külaskäik jääb meelde külalislahke vastuvõtu ja meie esinemistega mitmetes kirikutes. Oktoobris osalesime Toila Gümnaasiumi lipu õnnistamisel Pühajõe kirikus ja seenioride laulupäeval Kohtla-Järve Kultuurimajas.

Arusaadavalt ei möödunud ükski üritus ilma meie ansambli lauludeta. Vastukajadena oleme kuulnud vaid kiidusõnu meie aadressil ja suur tänu selle eest ütleme meie juhendajale, kellel on jätkunud tahet ja kannatust, et panna ansambel ikka paremini kõlama.

Jätkuvalt on oodatud meie ridadesse uued, noored, lauluhuvilised liikmed!