Pärastlõunal külastasin sotsiaalkeskuse eakate päevakeskust Sihi tänaval. See on maja, kuhu on alati hea ja kodune tunne minna, sest need inimesed, kes seal erinevates ringides ja tegevustes osalevad, on alati elurõõmsad ja tegusad. Tore oli see, et kohaletulnud inimestel oli ka mulle palju küsimusi, millele said nad vastused. Nii mõnigi tõstatatud probleem saab kohe lahenduse, kuid mõne asja jaoks tuleb oodata kevadet.

Sotsiaalkeskuse all tegutseb ka laste päevakeskus, mis asub Pihlaka tänava ja Männiku tee nurgal ja toimib omamoodi tugikeskusena lastele, kes pärast kooli saavad seal õppida, saavad vajadusel süüa ning kui vaja, saab ka psühholoogi ja logopeedi abi.

24. veebruaril on Eesti Vabariigi 94. sünnipäev. Seda päeva on ka Nõmmel kombeks koos tähistada. Kultuurikeskuses toimub kontsertaktus, kus esineb Bonzo.

Arutasime kolleegidega, kas algatada Nõmme keskuses Glehni kuju juures meie uuel lipuväljakul ka vabariigi aastapäeval lipu heiskamise tseremoonia. Lõpuks leidsime, et paneme vaid lipud lehvima ning teeme seda ilma suurema tseremooniata. Küll aga võtame meie Nõmme lipuväljaku tõelise lipuväljakuna kasutusse 22. märtsil, kuna sellel kuupäeval on Nõmme vapi 74. aastapäev.

1938. aasta 22. märtsil kinnitati Nõmme linnavolikogu poolt Edgar Rajandi Nõmme vapi kavand. Seitsme oksaga mänd tähendab igavikku, kestvust ja püsivust. Vapi kuldkollane pind sümboliseerib Nõmme liiva, kuldset õhku ja päikest, roheline aga metsahaljastust ja aedlinna. Nõmme lipuvärvid valge-roheline-valge-roheline rõhutavad Nõmme tervistavat õhku, valgust, tervist ja rohelist elukeskkonda.

Armsad nõmmelased, soovin teile head vabariigi aastapäeva!