Medaleid Järvamaa koolinoorte meistrivõistlustelt suusatamises

Järvamaa koolinoorte meistriteks tulid oma vanuseklassis Nele Neeme, Johanna Ilves, Reigo Neeme ja Kaspar Kruusalu. Hõbemedali võitsid Lishanna Ilves ja Dan Aava ning pronksmedali Aliis Jürgen. Esikuuikusse jõudsid ka Franko Eskla ja Valdi Jalast. Võistkond tõi koju koolide põhikooliosa arvestuses teise koha karika.

Toomas Aan

Eestimaa talimängud vabamaadluses

Võru spordikeskuses toimus 3. martsil 12. Eestimaa talimängud vabamaadluses. Koeru maadlejaid oli võistlustules neli. Parima koha eest hoolitses Toomas Tammik, kes alistas kõik oma vastased ja teenis sellega kaalukategoorias -84 kg esikoha. Tubli võistluse tegi ka Cen Trossmann, kes saavutas 3. koha.

Eesti laste karikavõistlused vabamaadluses

Põltsamaa Felixhallis toimusid 9. märtsil esmakordselt Eesti laste karikavõistlused vabamaadluses. Osalesid 2002. a ja varem sündinud lapsed. Koeru kasvandike oli võistlustules kaheksa. Kokku osales 103 maadlejat 11-st klubist.

Tulemused:
-20 kg: Oti Timur 2. koht
-26 kg: Oskar Tammi 6. koht, Ants Markkus Mäesepp
11. koht, Fredi Jõgimar 12. koht
-29 kg: Oliver Koitmäe 13.-16. koht, Kevin Martin
13.-16. koht, Jarno Joost 13.-16. koht
+ 47 kg: Andri Matrov 5. koht.

Eesti õpilaste meistrivõistlused Kreeka-Rooma maadluses

Lähte spordihoones toimusid 10. märtsil Eesti õpilaste meistrivõistlused Kreeka-Rooma maadluses. Koeru sportlasi oli võistlemas kaks. Kehakaalus -85 kg sai kaela pronksmedali Janar Kulp ja kaalukategoorias -66 kg lõpetas võistluse Valdi Jalast tubli 7. kohaga. Lisainfo: www.maaspordikeskus.ee

Jaak Tammik

Toimusid Järvamaa meistrivõistlused Meesveteranidele

Mehed mängisid Koerus, Türil, Imaveres ja Väätsal. Sel aastal osales kuue hulgas ka Koeru meeskond. Saavutati 3. koht koosseisus Meelis Sopp, Alar ja Ain Kanne, Mikk ja Teet Kallakmaa, Tarmo ja Tõnu Aava, Ülo Jammer. Esikoht kuulus Paide meeskonnale, teine Türile, 4. tulid Sargvere mehed, 5. Imavere ja 6. maakonna politseinikest komplekteeritud meeskond. Koeru Spordiklubi tänab Alar Kannet, kes ulatas abikäe võistlejate transportimisel.

Jaanika Aava, Koeru SK