Meil on praegu noor ja arenguvõimeline võistkond, kes demonstreerib päris nauditavat võrkpalli. Ohtlikud servid, korralik rünnak ja rahuldav blokk. Soovida jätab servi vastuvõtt.

Meie võistkond mängis koosseisus Andre Simovart, Kuldar Paju, Rasmus Bahovski, Martin Petoffer, Kristjan Krimberg, Tarmo Tõnismägi, Arp Jersmann, Joonas Meer.

Meie võistkond on teinud arengus suure sammu edasi. Võistkonda juhendab Kuldar Paju juunior ja nendest noortest kuuleme veel kindlasti häid esitusi.


Mark Joa domineeris Haibas

Tekst: Kaljo Põldaru

Haiba karikasarjas toimus neljas etapp. Võrreldes eelmiste etappidega oli võistlejaid vähem, kuid kaasakiskuvaid põnevaid mänge küllaga. Küpset mängu demonstreeris Mark Joa Riisipere LTK-st, kes on saavutanud stabiilsuse ja ärakukkumisi esineb järjest harvemini. Mark alistas veerandfinaalis Johannes Kant'i 3:2, poolfinaalis Kätlin Latt'i 3:2 ja finaalis Allan Kottise 4:2. Üllatav oli seejuures veel see, et asetused 1 ja 2 ei jõudnud seekord kolme parema hulka. Kokkuvõttes muutus üldseis veelgi põnevamaks. Enne viimast etappi on juhtimas Mark Joa ja Allan Kottise 146 punktiga. Võistlus kulges ladusalt tänu Koit Korkmann'i juhtimisele.


Harjumaa "10 olümpiastarti"

TV "10 olümpiastarti" Harjumaa I ja II etapil lõid kaasa ka meie mõlema põhikooli lapsed.

Parima tulemuse eest hoolitses Ruila poiss Robert-Indrek Pangsepp, kes jooksis P-N( sünd. 2001-2002) 60m ajaga 9.08. See aeg annab Kernu valla kõigi aegade edetabelis kuuenda koha - tõrjudes seitsmendaks oma kahalise kasvatuse õpetaja Kuldar Paju.

See aeg tagas võistlustel hinnatava teise koha. Kuuenda koha saavutas Robert. Indrek veel 60m tõkkejooksus 11.04-ga. Teistest tulemustest võiks veel ära märkida T-N grupis Carmen Riiv'i 1.20 kõrgushüppes ja kaheksas koht.

T-V grupis jooksis Anastassia Zubuova 60m 9.43 ja sellest piisas 15 kohaks (mõlemad Kernu Põhikoolist).

Algus on tehtud ja ootame noortelt kergejõustiklastelt edukaid staare.


Korvpallurid Raplas

Vabariigi valdade alagrupiturniiril korvpallis esines meie meeskond tublilt. Mängisime Raplas, kus vastasteks Kohila, Viimsi, Kambja ja Otepää vallad.

Meie meeskond mängis koosseisus Alo Säkk, Andry Sehmidt, Margus Taada, Rainer Kukk ja Kuldar Paju.

Kaotused tulid vastu võtta Kohilalt ja Viimsilt. Pingelistes mängudes aga võideti Otepää 35:28 ja Kambja koguni 48:21.

Võrru finaali pääses kaks paremat Kohila ja Viimsi. Meie jäime jagama üle vabariigi 17-24 kohta.

Meie resultatiivsemaks mängijaks osutus Kuldar Paju 36 punktiga. Vabaviskeid tabas Rainer Kukk 4/4-st ja Margus Taada 4/5-st.

Tänusõnad meie meeskonnale hingestatud mängude eest, sest vahetusmehi meil ei olnud ja mängukoormus oli suur.


Koroonas tagasihoidlikult

Vabariigi meistrivõistlustel koroonas meespaaridele ei läinud meie paaril (Andres Bahovski - Tiit Liiv) kõige paremini. Üheksast kohtumisest suudeti võita vaid üks ja lisaks viis viiki ei võimaldanud paremat kohta kui 16-s.

Kalju Tiigi mälestusvõistlustel saavutas meie võistkond 17 esinduse seas kaheteiskümnenda koha. Võistkond mängis koosseisus Nikolai Morozov, Armo Aas, Andres Bahovski ja Kiira Tarossova.

Meeste I laual saavutas meie parimana Nikolai Morozov 9 punktiga neljanda koha.

Loodame meie koroonamängijatelt tulevikus paremaid tulemusi.