Spordipäevadel, I-V klass

7. septembril ja VI-IX klass

21. septembril, võisteldi traditsiooniliselt ümber koolimaja ja staadioniringi jooksus. Lisaks veel vastavalt vanusele erinevad kergejõustikualad, korvpallisops ja võrkpalliserv.

Omaealiste hulgas olid kõige tublimad Nele Nurk, Kauri Põlluste, Kairiin Põlluste, Lisanna- Grett Rajasalu, Rasmus Kivinukk, Siret Aidama, Kristjan Kimberg, Avely Buht, Kert-Innar Robam, Kristin Erm, Gert Karivere, Egle Rännel ja Mihkel Visk. Kolm viimatinimetatut ja veel Arne Haas, Andrian Niinemets, Tarvi Kleesmann ning Rainis Raidma olid nii vastupidavad sportlased, et suutsid võistelda ka kõigil valikaladel.

29. septembril lõppenud kooli murdmaajooksu meistrivõistlustel selgusid kooli meistrid tüdrukute 500 m ja poiste 1000 m distantsil. Alates D-vanuseklassist on kooli meistrid: Avely Buht, Sven Rännel, Kristin Erm, Marek Visk, Birgit Bergmann ja Andrian Niinemets.

13. septembril peeti Kehtnas maakonna koolinoorte pendel- ja maastikuteatejooksude EV. Meie võistkonnad (kuni VI klass ja VII-IX kl) esinesid juba traditsiooniliselt väga hästi -kokkuvõttes üle 80 õpilasega põhikoolide arvestuses esikoht.

Selle õppeaasta esimesed medali-ja karikavõitjad koolis on: Ivika Saar, Helis Viirlaid, Anett Rajasalu, Kristjan Kold, Marek Visk, Egert Kikas, Kristin Erm, Birgit Bergmann, Ann-Maria Ojavee, Andrian Niinemets, Mihkel Visk ja Kasper Kimberg.

19. septembril jooksid kuni V klassi õpilased Kohilas maakondlikel jooksuvõistlustel. Nooremas (2002-2003) vanusegrupis oli meie põhitegija Rasmus Kivinukk, kes saavutas esikoha 60 m ja 600 m jooksus. Vanemas (20002001) vanusegrupis võitis poiste 60 m distantsil esikoha Argo Mais. Sven Rännel võidutses 200 m ja oli kolmas 60 ja 1000 m distantsil. Kristjan Kimbergile kuulus 200 m teine koht.

22. septembril peeti Kaereperes maakonna põhikoolide jalgpallivõistlused.

Kuuest mängust võitsime ühe, viigistasime kolm ja kaotasime kaks. Seitsme võistkonna konkurentsis saavutasime viienda koha, millega võis rahule jääda. Tunda andis see, et juba mitmel aastal ei ole olnud meil võimalust maakondlikel mõõduvõtmistel osaleda. Tõdesime, et järjepidevus on spordis ikka väga tähtis.

Kapten Andrian Niinemetsa juhtimisel mängisid tahtejõuliselt ja distsiplineeritult Simo Lillestik, Mihkel Visk, Kein Aidama, Tarvi Kleesmann, Kasper Kimberg, Gert Karivere ja Kristjan Kold.