Hoolduses kasutatavad aktiivained vastavad samuti naha näidustustele. Aparaadiga toimub pooride sügavpuhastus, naha sügavniisutus ja ainete sügavimendus, mille mõju aga on tunduvalt tõhusam kui naha niisutamisel kreemiga. Sellise hapnikuteraapia tulemuseks on puhastatud poorid ning värske ja rõõsk jume.

Kui aparaadiga töö moodustab kogu hooldusprotseduurist vaid veerand tundi, siis ülejäänud enam kui pool tundi kulub massaažile ja maskidele ning vajadusel võetakse kasutusele ka pigmendilaikude vastane geel-seerum. Pigmendilaikude tekkel võib olla mitu põhjust - mitte ainult päevitamine, vaid ka nahakahjustused, hormonaalsed muutused organismis ja kemikaalide mõju.

Protseduuri käigus toimub aktiivne rakkude uuenemine, nahk tasandub ja pigmendilaigud kaovad. Nahk saab magneesiumi, tsinki, vaske, mikroelemente ja bioloogiliselt kasulikke aktiivseid aineid.

Kogu protseduur kestab 45-50 minutit, selle täielik mõju ilmneb mitme tunni pärast. Protseduur sobib igas eas naistele ja ka meestele ning selle käigus kasutatavad ilutooted on uuest sarjast Newhite.

"Ma annan rakkudele tagasi lapsepõlve," ütleb kosmeetik Marika Freiberg. Newhite'i valgendav toime tõstab naha sära, paneb näonaha helendama ja noorendab seda. Kes seda ei sooviks?

Selline hooldus sobib ka meestele, sest nende näol on nahaummistusi rohkemgi kui naistel ning ka nende nahk vajab puhastamist.

Newhite on Guinot' uus tootesari, mida Jaapanis, kus ideaaliks peetakse veatut näojume, on saatnud suur menu.

Uudistoote lisaväärtuseks on kirju jume ühtlustumine ja tänu C-vitamiini sisaldusele on tootel ka noorendav toime. Uudistoote noorendav efekt on tõhus fotovananemise vastu.

"Fotovananemist iseloomustab n-ö taluniku nahk," ütleb Stella Lembra. Selline nahk tekib siis, kui on palju päikest võetud või solaariumis viibitud. Tulemuseks on varajane vananemine, kus ultraviolettkiirgus (UVkiirgus) on vanandanud nahka ning tekkinud on sügavad selgepiirilised kortsud, mille tulemusena on nahapind kuiv ja laiguline. UV-kiirguse mõjul muutub nahapind ebaühtlaselt kõvemaks ning nahapinnale tekivad ebatasasused. Naha sügavamates kihtides toimuv elastsete kiudude riknemine võib viia solaarelastoosi tekkeni, mis ongi fotovananemise ilming.

Fotovananemine võib ilmneda isegi juba vanuses 20+, kui päikese- ja solaariumikiirgust kuritarvitada. Tulemuseks on enneaegsed kortsud silmade ümber ja otsaesisel ning pigmendilaigud või tedretähed.

Fotovananemist saab osaliselt tagasi pöörata. Selleks ongi mõeldud Newhite'i hooldus ning hüdrotermilised ja valgendavad tooted.

Näonaha hooldus on efektiivne, kui sellega alustades olla järjekindel. Eriti naha fotovananemise puhul on ühest hoolduskorrast kuus alustuseks vähe. Soovitatav on alustada kolme hooldusega kord nädalas ning seejärel jätkata hooldustega kord kuus - mõistagi on selline rütm individuaalne ja sõltub iga inimese näonahast.

"Praegu on parim aeg likvideerida naha suvekahjustusi," soovitab Stella Lembra.