Projektikonkursil võivad osaleda juriidilised isikud, füüsilisest isikust ettevõtjad ja Tallinna elanikud, kes tahavad ja suudavad kaasa aidata rahvussuhete edendamisele Tallinnas ning eri rahvustest inimeste omavahelise suhtlemise tihendamisele. Nii koolituste kui ka õppematerjalide ja käsiraamatute koostamist eeldatavate projektide elluviijatel on nõutav koolituskogemus ning õppematerjalide koostamiseks vajalikud oskused ja teadmised. Projekte võib esitada ka koostöös partneritega. Projektid ei tohi olla kasumit taotleva suunitlusega. Kodurahuprogrammi 2010. a projektikonkursi aruandevõlglaste taotlusi läbi ei vaadata.

Projekt peab temaatiliselt sobima Tallinna kodurahuprogrammi 2011. aasta projektide põhisuundadega. Taotluse võib esitada kas paberil või digitaalallkirjaga elektroonilise dokumendina. Taotluste esitamise tähtaeg on 29. aprill kell 14.00.

Projekte hindab Tallinna Linnavalitsuse korraldusega kinnitatud Tallinna kodurahuprogrammi projektide hindamise ja rahastamise komisjon. Hindamine toimub kahes etapis: projektitaotluste tehniline ning sisuline hindamine.

Lisainfot Tallinna kodurahuprogrammi, projektide taotlemise võimaluste, taotluse koostamise, projektide elluviimise, aruandluse jms. kohta saab Margus Vausilt telefonil 640 4421, e-post margus.vaus@tallinnlv. ee. Konkursi tingimustega saab tutvuda ja avalduse vormi leiab aadressilt www.tallinn.ee/kodurahu