Akust on aga saanud üks kuulsamaid sugutäkke eesti hobuste hulgas. 1997. aastal tõi Andra tõututvustuse sõpruskohtumiselt Soomest Vaasa hipodroomilt koju karika.

2008. aastal pärjati Andra tütar Viroola Saaremaal vabariiklikul noorhobuste ülevaatusel parima noormära tiitliga. 


2011. aastal tegi Andra poeg Euro Tori ringrajal parima kolmevõistluse tulemuse. Samal aastal valiti Euro Kurgjal esimesel Eesti hobuse päeval parimaks tõutäkuks. Sügisel krooniti Taimi Usin Tartu tõuloomade näitusel Eesti hobuse parima tõuaretaja tiitliga!

Samal ajal oli kasvamas täkk Veto, kes oli noorhobuste näitusel 3 aastaselt parim hüppaja ja sai sugutäku noorhobuse litsentsi.

Hobuseid on vaja pidevalt treenida ja nendega võistelda, et saada litsentsi pikendust. Olude sunnil pidi Taimi palkama endale abilise. Polnud kahtlustki, kes selleks kõige sobivam on. Muidugi Andrus Kallaste Laane Tallidest. Algasid treeningud ja võistlused.

Osaleti Tori ringraja sõidu-ja veokatsetel. Tundes Andrust inimesena ja tema professionaalsust, teadis Taimi, et see mees oma hinges kaotama ei lähe... Tema märkab hobuse võimeid ning annab endast ja võtab hobusest 100%. Selle võistluse nad ka võitsid eesti hobuste arvestuses ja algas tihe koostöö rakendspordi alal.

Esimesed võistlused rakendispordis toimusid jaanipäeva paiku Tartu lähedal. Sellesse ekipaaži kuulub ka Andruse elukaaslane Age Põldaru, kes on kroom e. kallutaja. Seal jäädi viimaste hulka.

Teine võistlus oli Reius. Seal sõitis ekipaaž ennast kummuli! Aga hobuse ja treeneri vahel oli nii suur usaldus, ei hobune ei hakanud rapsima ega lõhkuma vaid ootas pikali maas, kuni treener on rahulikult vajalikud toimingud ära teinud, et saaks edasi minna. Ka seal jäädi viimaste hulka, aga kes ei oska kaotada, ei oska ka võita.

Ja siis olid Eesti meistrivõistlused Raplamaal, kus võideti II koht. Samas toimus ka kroomide individuaalvõistlus, mille võitis Andruse elukaaslane Age!

Järgnes võistlus Lätis, Balti Karika II etapp, mis võideti poniklassis Samas oli võistlus täpsussõidus, kus oli välja pandud eriauhind parimale kiiruse ja puhtuse peale. Ainult viis hobust suutsid puhtalt sõita ja meie ekipaaž koosseisus Andrus, Age, Veto võitsid kõiki hobuklasse 40 ekipaaži hulgas!

13-15. septembril toimus Tartus Saksa ratsakeskuses Balti Karika III etapp. Meie ekipaaž võitis! Ja see ekipaaž tunnistati poni klassis Balti Karika üldvõitjaks!

Samas oli Andrusel kaasas suur hobune Faniti, kellega tuli hobuste klassis IV kohale. Samas oli meie ekipaaž parim eestlaste hulgas, sest esikolmikus võidutsesid läti ekipaažid. Hooaeg hakkab lõppema, aga kui kusagil veel võistlusi korraldatakse, siis loodetakse neist osa võtta.

Taimi Usina talus kasvab praegu 6 hobust ja neile visatakse juba aeg-ajalt siit-sealt pilke peale...