Need, kes polnud suhkrust tehtud, said õues kätt proovida järjest populaarsust koguvas discgolf is. Kui üksikvõistlused läbi, algasid meeskondlikud proovilepanekud. Väikestele toimusid erinevas vanusegrupis tillujooksud, kus iga poiss ja tüdruk said lõpusirgel näpu otsa auhinnakotikesed. Suuremad lapsed said koos vanematega teatevõistlusest osa võtta, kus toimus tasavägine võitlus esikohale. Pärast suuri pingutusi tuli kavas väike paus. Kel oli piknikukotike kaasas, sai pikniku pidada. Kohapealt oli võimalik osta teed, vahvleid ja pannkooke moosiga, nälga ei jäänud keegi.

Ja lõpuks jõudis päeva üks paremaid hetki kätte - autasustamine.

Võistluste kolm paremat said kingikotid, premeeriti ka tubli osavõtu eest. Mõni mees sai lausa seitse korda autasustaja kätt suruda, esindades nii ennast kui teisi pereliikmeid. Päevale pani punkti väga südamlik ja soe Marek Sadama ja Tõnu Laikre kahemehekontsert. Publikut kaasakiskuva Marek Sadamaga sai nii mõnigi pisipõnn koos laulda või Tõnu Laikrega süntesaatorit mängida.

Oli põnev kuulata bändimeeste jutte laulude vahepalaks ja nii mõnegi viisijupikese sõnad jäid meelde õpetatud käežestide abiga. Pärast paaritunnist kontserdi oligi meie esimene perepäev Tammistes lõppenud. Vastukaja on seni olnud positiivne ja jääme järgmisi üritusi ootama. Loodetavasti on hea sõna levinud ja taaskohtudes on igaüks ka naabrilapsed oma vanematega kaasa võtnud.

Suur tänu idee autorile ja eestvedajale Annika Tuulikule ning tema korraldajatiimile Tammiste Tegusate nime all, samuti toetajatele: Sauga vallavalitsus, Jõulumäe Tervisespordikeskus, Tammiste lasteaed, Tammiste pood, Egmont, Jysk, Elion, Bauhof, Ideaal kosmeetika, Avon, Sportland, Takko, OnOff, ilusalong Lux.