Aprillis esinesid Mõmmide, Jänkude ja Oravate rühma lapsed Karksi Valla Kultuurikeskuses „Väikestel virredel" ja Jänkude rühm Ala rahvamajas Lõuna-Mulgimaa folklooripäeval. Südamenädalal toimunud perematkast võttis osa 165 inimest. Maikuus sai kultuurikeskuses vaadata kõikide laste töid. Õpetaja Kaja juhendamisel võitsid Oravate rühma lapsed õppereisi Pokumaale   osalemise eest tele-nukulavastuse „Prügihunt ja superjänes" jälgimisel ja analüüsimisel.  Koolieelikute liikumispäevast Viljandis võtsid osa kooliminejad Mõmmide ja Oravate rühmast. Õpetaja Maie algatusel said Oravate rühma lapsed olla öölasteaias. Piilude rühma eestvedamisel toimus 29. mail heategevuslaat. Suur tänu kauba toojatele, kauplejatele, ostjatele, lastevanematele ja endistele lasteaiatöötajatele. Laadal kogusime 307 eurot, mille eest ostame lasteaiale digifotoaparaadi.  Viimasel maikuu päeval saatsime kooli 27 last - 16 poissi ja 11 tüdrukut. Kõik nad käisid teisel poolaastal teisipäeviti August Kitzbergi nimelises Gümnaasiumis eelkoolis, kus said tutvuda koolimaja ja õpetaja Silvi Hannusega. Soovime lõpetajatele ilusat kooliteed!

9. juunil käisid Oravate ja Mõmmide rühma lapsed Rakveres II Eesti Eelkooliealiste Laste Tantsupeol „Meie päev", kus oli üle 900 osaleja. Lapsed said suurel peol esinemiskogemusi ja tutvusid Rakvere linna vaatamisväärsustega. Samuti saime tutvustada oma kodukandi rahvariideid.  Suur tänu lastele, õpetajatele, lastevanematele ja väljasõidu toetajatele - AS Nuia PMT,  OÜ Sallasto, Karksi vald ja Eesti Kultuurkapital.

Õppeaasta jooksul on lastega külastatud teatrietendusi, tsirkust ja näitusi Karksi Valla Kultuurikeskuses, käidud õppekäikudel Karksi-Nuia erinevates ettevõtetes ja kaunites paikades.

Tänan lasteaiatöötajaid, lastevanemaid, lapsi, hoolekogu liikmeid ja vabatahtlikke, kes aitasid 28. mail värvida ja uuendada lasteaia liikumisväljaku piirjooni! Tänan kõiki eelmainituid veel kord õppeaasta kordamineku eest ning soovin päikselist suve!