Lõpuks, kui laadaringid tehtud ning mõnelgi ostud soorita­tud, otsustasid mehed, et tasub kasutada juhust ja külastada naabruses asuvat Kurtna mootorrattamuuseumi. Ka seal oli vaatamist ning äratundmisrõõmu palju. Meestele meenusid oma kunagised sõiduvahendid ja muuseumis tuli ilmsiks ka palju sel­list, millest varem teadlikud ei oldud.

Kuna algne plaan lõunaks kodus tagasi olla oli juba vett veda­ma läinud, siis otsustati kokku leppida Türi mehega, kelle nimi on Uno Veeberg ja keda peaks iga tehnikaga kokkupuudet omav inimene Türi kandis teadma. Uno oli nõus näitama oma garaaže ja seal peituvat ise ehitatud tehnikat. Võib öelda, et tegemist on väikese tehnikamuuseumiga.

Uno enda ehitatud tehnika - alates lennukist ning lõpetades aurumasina mudeli ja vanaaegse suurtüki maketiga - vajaks pike­mat jäädvustamist ning kajastamist kui käesolev kirjutis.

Nii jõudsidki mehed koju plaanitust tükk aega hiljem, siis kui väljas juba hämarduma hakkas. Päeva lõpetuseks joodud tumeda õlle juurde sobis aga suurepäraselt kõigi osalejate ühine mõte, et samalaadseid üritusi võiks ka tulevikus korraldada.