Tingimused sellel konkursil on siiani samad - omaloomingulised sõnad ja ka viis. Igal järgneval aastal oleme olnud konkursil kahe lauluga. Meil on olnud õnne saada isegi auhinnalisele kohale. Tänukirjad ja esinemiskutsed on senini igal aastal. Nii on meil olemas isegi oma laulude plaadid.

Iga-aastased jõulupeod on väga suure kaaluga meie kavade õppimisel. Täie pingega püüame esineda nii valla eakate kui ka puuetega inimeste jõulupeol. On ju vanadel inimestel suur ootus tulla peole ja veeta meeldivalt aega suurel peol. Tori vald on selles osas olnud väga arvestav ja kujundanud need peod väga meeldejäävateks esinejate ja rikkaliku peolaua poolest. Nii oleme pidutsenud koos Reet Linna, Voldemar Kuslapi, Kirile Loo, Erich Kriegeri, Estonia keelpilli kvarteti Sirje ja Rein Kurega. Suur tänu selle eest!

Rahvamaja juhataja hr. Argo Juske on alati abivalmis olnud meile hubase ruumi pakkumisel.

Saal on kujundatud kauniks tähtsate meeleolukate jõulupidude tarvis. On vist seegi Argo teene, et aastast aastasse korraldatakse jõulukuuskede ehtimise võistlusi. Etteantud teemad on päevakohased ja põnev on nendest osa võtta.

Meie oleme ka püüdnud teistega sammu pidada, mis muud kui tänukiri päevikusse juurde.

Vahepeal toimus suur saali remont ja siis oli küll raskusi, kuidas kõik ringid omale kooskäimiseks ruumi saavad. Praegu on saal jälle meie kõigi päralt, ilus ja uus! Rahvamaja puhul on murelapseks vesi?! Kui kohviaparaadid endid õigustavad, siis ka nõudepesuks võiks olla masin. Eeskujulikult puhtas rahvamajas tunneme endid alati meeldivalt.

Täname hoole ja armastuse eest ka pr. Margot Peedimaad. 10. oktoobril toimus meie suur pidu „10 aastat Kanarbikku". Kokku tulid sõbrad ja pika eeskavaga meeleolukas pidu oli hoogne.

Meie president tänas klubi töö eest oma abilisi tänukirja ja kingitusega. Ta ütles sedagi, et tänada tuleks kõiki klubi liikmeid, kes on aktiivselt kaasa löönud kõikidel aladel. Kõik need aastad on aktiivselt osalenud: Elvi Lind, Velli Maripuu, Helju Kontus, Helvi Salmu, Eevi Tasane, Lea Laas, Leida Ilves, Leida Veeremets, Juta Olviste, Leida Kiisk, Eha Kurrot, Laine Liivrand, Linda Nittim, Hilda Vaiksaar, Nikolai Männik, Vaike Limeng, Luule Arukask, Õilme Mitt, Õie Teearu, Eve Loite, Aino Schmidt, Siina Vija, Evi Hendrikson, Eve Puust. Meie ühises peres olid ka Erika Õun, Arnold Vaiksaar, Helga Voog, Agnes Männik. Tunneme neist suurt puudust.

Hiljem on liitunud meiega Liivi Saar, Lille-Õie Joosepson, Erika Tominga, Õie Saar, Aita Hansumäe, Eevi Rohtoja, Kaarina Talu, Marve Laas.

Selle juubelipeo järelkajad on olnud igati positiivsed. Meeldejäävad sõnavõtud vallavanem hr. Mart Vaiksaarelt, pr. Merle Adamsilt, pr. Ave Aaslaidilt, pr. Aita Puustilt, Sindi ja Tootsi tantsijatelt. Kaunid lilled, tänukirjad ja meened jäävad klubirahvale mälestuseks. Täname kõiki!

Oma aastapäeva kokkuvõttes ei saanudki kõigest rääkida, sest esinejad soovisid oma ettekandeid teha. Jäi kõlama üks soov - kellel kodus igav - tulgu meie seltsi!

Üheskoos on päevgi selgem, üheskoos on õnngi helgem! Jõudu, tervist ja tegusaid aastaid edaspidiseks!

Fotod on pr. Eha Kurroti erakogust. Ta on olnud klubile kogu aeg hea fotograaf.