Võistlustöid hindas žürii, kuhu kuulusid tordimeister Maru, ameerika päritolu Tallinnas tegutsev kondiiter Heidi Park, Pereköögi toimetaja Mari-Liis Ilover, veebiajakirja Perenaine.ee eestvedaja Eva Palu ning Nami-Nami viimsilasest eestvedaja Pille Petersoo. Žürii hindas tortide meisterlikkust, originaalsust, isamaalisust ning isuäratavust. Žüriiliikmed pidid välja valima ning reastama oma kümme lemmikut mõlemas kategoorias. Žürii tunnistas, et just magusate tortide osas oli lemmikute väljavalimine väga keeruline, kuna silmatorkavalt häid võistlustöid oli väga palju ning esikoha oleksid kõik hindajad andnud erinevatele tortidele.

Pärast punktide kokkulugemist kuulutati parima magusa tordi autoriks Sandra Veeremaa oma lennuka ja noorusliku tordiga "Muldmust leib, patrioot/ batoon Kaseke ja Kännu Kukk", kus on ühendatud musta leiva ja šokolaadi biskviit, Kasekese kompvekkidega vahukoorekreem ning Kännu Kuke likööriga maitsestatud toorjuustutrühvlid, tort ise oli kaunistatud rukkilille õielehtedega. Kaare Kangro imeliselt karge šokolaadi-kamatort "Lumepääsukesed" sai teise ning Martiina Anni astelpaju-jäätisetort "Viljakõrs" kolmanda koha.

Parima soolase tordi valmistas ka magusate tortide kategoorias edukalt esinenud Martiina Anni, kelle fantaasiarikas võileivatort "Silgutünn" teenis žüriiliikmetelt maksimumpunktid.

Teise koha sai Kata Paalandi Kuhrti võistlustöö "Veimevakk" ning kolmanda koha Lumetydruku rukkikrutoonidega kaunistatud võileivatort.

Sandra Veeremaa osales tordivõistlusel esimest korda, Martiina Anni juba neljandat. Tänavu oli ka mitmeid suurepäraseid rühmatöid - võistlusele esitasid oma Eesti Vabariigi 95. aastapäevale pühendatud tordid Kabala Rahvamaja ja Eesti Sõjamuuseum.

Tordivõistlusel osalejatele panid tänavu auhinnad välja restoranid Mekk ja 3 sibulat, Meira, Victorinox, Toiduakadeemia, kirjastused Varrak ja Petrone Print, Koogimeister. ee veebipood, Farmi ja Rannamõisa, Eesti Sõjamuuseum.

Nami-Nami.ee on aastast 2000 tegutsev kokandusportaal, kus on hetkel 11 500 põnevat retsepti ning mida külastab üle 100 000 unikaalse kasutaja kuus. Nami-Nami Facebooki fännilehel on üle 16 000 jälgija. Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud tordivõistlus toimus viiendat aastat.