Mäksa valla 21. sünnipäeval toimuval kodupaigapäeval saame:

  1. kuulata Kaitseliidu segakoori - osaleda koos metsamoor Irje Karjusega tarkusetunnis „Kasulikke teadmisi erilise väega taimedest"

  2. kontrollida oma tervist Tartumaa tervisetelgis koos Lea Sauliga ja tervislikult võimelda koos Tulvi Orriniga - osaleda aktiivselt kevadlaadal (taimed, toidud, oma tehtud ja ettevõtjate tooted), rohevahetuses (istikud, lilled, seemned) ja käsitööde näitusmüügil - osa võtta loteriist „iga loos võidab"

  3. meisterdada näputööringis koos kodutütardega (lapsed)

Keskpäeval võtame kokku kõik üritused osalejad, jagame ennast külade kaupa ja loeme ühisloitsu. Moodustame platsil Mäksa valla elava kaardi, millest teeme mälestuseks õhust pilti. Samuti võtame külade kaupa mõõtu mälumängus ja spordis (külad võivad ka omavahel koopereeruda). NB! Üritusest kõige suurema osavõtuprotsendiga küla saab eriauhinna!

Plaanis on veel meisterdada koos üks väike veski ja hea ilmaga näeme tae-vas lendajaid. Toitu valmistavad Tartu naiskodukaitsjad, avatud on Toidutare. Käigus on bussiring ja on ka üllatusi.

Ürituse organiseerivad: Kodukoht Mäksa, seltsing Külavärav, Mäksa Maanaiste Selts, MTÜ Noored Aktivistid, Melliste Noortekeskus ja Mäksa vald. Täpsem info: Aasa Sulg, Leane Morits ja Taivo Tali.

TERVE VALD MÕNUSALT KOOS!