3. augustil toimuvad õhtused kontserdid Glehni pargis. Kell 19 esineb tähetorni ees vaieldamatult üks isikupärasemaid noori talente Kadri Voorand. Tema eesti poeetide tekstidele loodud laulud on vaimukad ja kaasahaaravad. Kell 20.30 alustab Glehni palmimajas romantilist rännakut Raivo Tafenau koos Jürmo Eesperega. Pargis aega veetes on võimalus osta juua ja näksimist Von Glehni pubi telgist. Kõigil soovijail on võimalik pärast kontserte kuni kella 2ni öösel külastada tähetorni. Glehni pargi kontserdid on tasuta, kui tähetorni külastamiseks on vaja osta pilet.

Festivali põhipäev on 4. august. Nõmme spordikeskusesse on üles seatud kaks lava, kus kuulamistvaatamist jagub kella 17-23. Pealaval alustab esinemistega tuline etno-improbänd, paljude lemmik Svjata Vatra. Maailmanimega särav virtuoosmuusik ja improvisaator Arkady Shilkloper toob Nõmmele sellise haruldase ja ülisuurel pillil nagu alpi sarv. Temaga koos musitseerib Leedu esipianist-helilooja Dainius Pulauskas, Soome noor tipptrummar Tatu Rönkkö ning tipp-bassist ja Nõmme Jazzi kunstiline juht Toivo Unt. Kontserdi lõpetuseks mängib unelmate bänd - Estonian Dream Big Band Siim
Aimla juhatusel. Solistiks on sügava aldihäälega afro-haiti päritolu lauljanna Pauline Jean USAst, kelle häält on võrreldud diivade Sarah Vaughni ja Nina Simone'i omaga. Suure lava kontsertide vahepeal esinevad nii kogenud kui verivärsked ja avastamisrõõmu pakkuvad ansamblid.

Festivali lõpetab jamsession Von Glehni pubis ehk vanas kinosaalis. Jämmimeistriteks on Novosibirskist pärit, kuid juba 25 aastat Soomes elav ääretult efektne klarnetist-pianist Ženja Gimer ning Põhja-Carolinast pärit, samuti Soomes elav saksofonist ja laulja Larry Price, kes esindab tõelist New Yorgi mustade džässi. Soojenduseks mängivad jämmil ansambel Jazzisahtel ja suurepärane Läti laulja Daumants Kalninš, kes on võitnud Nõmme Jazzi rahvusvahelise konkursi.

Et pikka kontsertprogrammi täiuslikult nautida, on festivalialal kohvikud ja soe söök ning karastavad ja eksklusiivsemad joogid. Spordikeskuse kontsertidele pääseb piletiga. Pileteid saab osta Piletilevist, eelmüügist hinnaga 12/10 eurot ning kohapeal hinnaga 15/12 eurot. Jamsession'i pilet on saadaval kohapeal hinnaga 10 eurot ja festivali pileti ettenäitamisel poole hinnaga.
Kadri Voorand. (foto, Stina Kase)

Festivali kava:

    3. august Glehni park - tasuta
    kl 19 tähetorni ees Kadri Voorand trio
    kl 20.30 palmimajas Raivo Tafenau ja Jürmo Eespere
    kl 20-2 võimalus külastada tähetorni (tasu eest)

    4. august Nõmme spordikeskus (Külmallika 15a)
    kl 17-23 Pauline Jean (USA) ja Estonian Dream Big Band, juhatab Siim Aimla
    Arkady Shilkloper (Saksamaa) ja Dainius Pulauskas (Leedu), Tatu Rönkkö, Toivo Unt
    Svjata Vatra (Eesti-Ukraina)
    Again Grupp (Ain Agan, Andre Maaker, Mai Jõgi, Ahto Abner)
    Daumants Kalninš (Läti) ja Jazzisahtel
    Panther Of Mind
    Caspar Salo Group
    Pilet 12/10 €, kohapeal 15/12 €

    4. august Von Glehn pubi
    kl 23 kinosaali eksklusiiv
    Gimer & Price Jam Session
    Daumants Kalninš ja Jazzisahtel
    Pilet 10 € / festivali piletiga jämmipilet 5 €